-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
válasz
Normi™ #73932 üzenetére
Nekem ugyanilyen X5 triggerem van pár hónapja. Nagyon pöpec a működése. 8-as kazettám is volt tőlük, azzal sem volt gondom. A láncom 9-es SRAM, de ennél gyengébb szintű, talán PC951, az is teljesen jó. Azonkívül X9-es hátsó váltóm van, az első osztályú. (Tudom nem X5) Próbálgattam pár évvel ezelőtti Shimanokat, de nem jöttek be. Lankadt f@sz rugóerővel csapkodott a lánc rendesen, SRAMnál ilyen nincs. Katonásabb, határozottabb a működésük. (Állítólag az újabb Shimanoknak már erősebbek a rugóik.) Volt X9 első váltóm is, hibátlanul teljesített. Most XTR van, de szerintem nem jobb, talán nem is rosszabb. Viszont hajtásból inkább Shimano párti vagyok, SRAMokról több rosszat hallottam.
Összegezve: X5-ből csak váltókarom van, és az sem régóta, de elégedett vagyok. A többi SRAM cuccom magasabb szintű (volt), és rossz szavam nem lehetett rá ellentétben némelyik Shimanoval. Ráadásul SRAMban igazán gagyi szint nincs, mint pl. a konkurensnél (Tourney). Úgy vettem észre azok ódzkodnak a SRAMtól akiknek sosem volt. Szerintem nem csalódnál bennük. A FÉRFIAK SRAMot használnak.
Testbikeon is 5 répás. hátsó váltóÉrdemes elolvasni a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest