-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
Hát srácok jól megszívtam/megszivattak
Mentem végre egy fasza Mátra körre reggel, mentem fel Gyöngyös felől 15-20.as tempóval a bicikliúton, és azon a részen ami Mátrafüred előtt van, fák között full árnyékba megy az út, valamelzik jóakaró kirakta ezt a követ:Semmit se lehetett látni belőle, full beleolvadt az árnyékba, a többit mondani se kell...
Csipő, könyök, csukló lett oda, ebből a csukló ami kapott igazán, voltam Röntgenen, hálég nem tört, jegelés, pihentetés.A kő olyan 2 ökölnyi méretű, nem tudom elképzelni hogy szél stb odafújja, csak azt hogy valaki odarakta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Tissot Heritage Porto Small
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest