-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
válasz
Hasaggymeg #199699 üzenetére
Hát, lehet nekem túl nagyok az igényeim, de akárhogy játszottam a a beállításokkal ,csak a középső tartományban sikerült viszonylag hangtalanra állítani, a felső 2-3 fokozat elfogadható, de az alsó 2-3 nagyon gáz. Igaz hogy nem vagyok szerelő, de inkább türelmet igényel a finomhangolás, mint szakértelmet. Szóval ettől jobban szerintem szervizben se tudnák belőni.
Mivel a Gianttal is ugyanez (még rosszabb) volt a tapasztalatom, kicsi az esélye hogy mindkettő gyári hibás. Kezdem belátni, hogy ezek a belépőszintű cuccok ezt tudják, csak a legtöbb kocabringásnak nem ér odáig az ingerküszöbe hogy zavarja. Engem meg igen. Tudom, akkor 2-3X ennyiért bringát. De basszus, nekem nem ér 500 ezret egy bringa, és 200-ért is csak annyit várnék el, hogy hangtalan legyen, ne kattogjon, ne recsegjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED világítás a lakásban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest