Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz xy.zsolt #159992 üzenetére

    Ehhez tudsz linket adni?

    Egyébként én is elgondolkodtam most, hogy a Cube belépő (gyári kerekek, Sora sett) outimon, ami 10,2 kg, hol és hogyan lehetne faragni. A Tektro tárcsafékek eszeveszett nehezek, nem tudom, hogy minden mechanikus tárcsafék ennyire nehéz-e de majd lemérem, az egy biztos pont, a másik a nyereg-nyeregcső, ezeken nyernék mondjuk 0,5-6 kg-t szerintem.
    És le lehetne cserélni a kerékszettet mondjuk 100k-ert, de használtan rohadt nehéz átütőtengelyes, tárcsafékes kerékszettet találni, vagy a gyárikat adja el, aki könnyebbre vált, vagy a full extrásak vannak marha drágán. Így igazából zsákutca a dolog, 10 kg helyett lenne 8 vége, 9 kg a bringa, nem érné meg.
    Másrészt ennek a bringanak a legnagyobb előnye sztem a megbízhatóság, mentem bele egykét brutál kátyúba, patkának szemből (véletlenül), kapott hideget-meleget, de se defekt, se felütés, se semmi, és ez nekem megéri... Jobban megéri, mint egy marha drága outival úgy menni, hogy minden kátyúnál szivbajt kapok, hogy most tettem-e tönkre a kerékszettet. Aztán lehet, hogy eljön majd az az idő is, de mindig azt szoktam mondani magamnak, hogy a jobb eredmények, jobb idők elérésében nem a bringa a szűk keresztmetszet, hanem én.

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák