-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Pénteken végre átvettem az új bringát, Scultura Disc 4000, idei modell.
Fantasztikus érzés volt vele menni a hétvégén, könnyebb, gyorsabb mint a Speeder, igazából gyorsabban megszoktam mint vártam. Pedál még csak egy sima taposó, majd tavasszal szerzek be egy ehhez illő pedál+cipő kombót. Amit még szokni kell, a kormány, alsó fogásban kicsit idegen még, ahogy fekszek, de nem kényelmetlen. Alig 40 km-ert mentem csak vasárnap, igazából kis izomlázat érzek a nyakamnál, mert jobban hátra kellett hajtanom a fejem, hogy lássak előre, mint eddig.
De ez csak megszokás kérdése. A kormánymagasság gyári, az ülést lőttem csak be és nem érzek semmi olyasmit, ami méretproblémákra utalna, egyelőre. M/L méret, a 184 centimhez úgy tűnik, tökéletes. A pedál talán még közelebb van, mint a Speederen, ezért kanyarnál figyelni kell, hogy a lábam ne akadjon bele a kerékbe, de ez általában csak akkor okozott problémát, ha előrecsúsztam, egy SPD-s pedálnál ez már nem hiszem hogy gond lenne (meg most se az, csak meg kell szokni). Szóval le vagyok nyűgözve, imádom ezt a gépet. De örülök hogy megvettem, így jövőre már nem kell ezen agyalnom. Jöhet a tavasz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest