Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
Franc tudja lehet nem sértödne meg,de a fekete gólyában is jeleztem ,hogy nem igazán stimmelt minden azóta a Krisztián nem is köszön nem vagyunk egyformák Iguánában izlett a kiszolgálás is perfekt volt ezen az áron Kecskeméten már nem sikerült pedig a színvonal hasonló szeretne! lenni.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
-
Zeki
nagyúr
Na akkor a hardverapróról:
ez mennyire jó gép? Mennyire éri meg az árát? Mennyire strapabíró a céges Lenovo Thinkpad L440-hez képest?
Ebben legalább van gyárilag magyar billentyűzet. -
daninet
veterán
egyszer ezen végigmentem, nem magyar bankkal, City Bankos voltam külföldiában. Nem tudom mennyire vonatkozik a magyar piacra, valamennyire biztos.
Rohadtul zavart, hogy vannak webshopok ahol csak beirom a számot (vagy az elmentett kártyát használom) és semmi, levonja a pénzt. Aliexpress nekem mai napig ilyen, meg amazon is.
Felhivtam az ügyfélszolgálatot, mondtam, hogy nekem ez nem tetszik. Mondta az ügyintéző, hogy érti, de azt is látja, hogy be van állitva az azonositás. Nem tud segiteni, eszkalálja az ügyem. Kb két hét mulva hivott egy erős skót akcentusos figura, mondta hogy ő a city bank országos biztonsági főnöke és hozzá jutott az ügyem mert senki nem tudott rá válaszolni. Azt mondta, hogy bizonyos cégek auditnak tudják magukat alávetni és ha átmennek akkor csökkenthető náluk a banki oldalról a megerősités, mert hogy ugye nekik van ott külön pénzügyi meg csalási meg mindenféle osztály és a bankról leveszik a terhet. Ez egy win-win szituáció, a bankhoz kevesebb probléma érkezik, az ügyfél pedig egyszerűbben, gyorsabban vásárolhat a szolgáltató oldalán.
Itthon ez nem annyira jellemző, de ott pl a Carrefour vásárlás soha nem kért kódot, vagy a metróhoz a jegyvásárlás. Tipikusan olyan dolgok ahol sok embert kell kiszolgálni gyorsan. 3-400 eurós bevásárlásokat simán elfogadta contactless fizetéssel, miközben a limit nekem is be volt állitva
Most megnéztem, aliexpressen közel 250 vásárlás körül járok elég nagy értékben, egy kezemen meg tudom számolni hányszor kérte a kódot. OTP kártyaMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Stylewars_kp
őstag
Egy 2-3 mrd huf bevételű cég, ha nem áruszállítással foglalkozik szerintem kitudja gazdálkodni, ha nem az régen baj. Ha meg áruszállítással foglalkozik vagy nagy igénye van üzemanyagra +energiára az úgyis tovább hárítja a vevőkre. Szóval megfizetjük kispolgárok úgyis.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
daninet
veterán
tavaly nyáron párban vettem, van a pótkeréken egy ugyanilyen már
Nem tudom, nem vagyok meggyőzve, nincs 5000km abban a gumiban. Értem, hogy párban kéne, de.. nemtom. Kurva drága is, tavaly még 30ezer volt most majdnem 60....
Találtam közben oldalfal erősítettet, még az évszám is ugyanaz. Mérlegeltem a tanácsaitokat, de egyet veszek. Nem akarok most kettőt megfinanszírozni, főleg nem tárolni még egyet. Köszi azért
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
daninet
veterán
ezt sajnos nem tudom mert nekünk ők vitték el a cuccainkat onnan. De egy próbát megér.
Van még egy festőm de ők családi házakban utaznak, ők glettelték/festették az új házunkat.
Ő "klasszik" festő, hasitasiba fizetsz, tele van munkával csúszik stb. De szépen dolgoznak és igényesek a munkájukra. Valamit valamiért, sajnos ilyen a piac. Ha nem sürgős lehet jó opció, ti tudjátok.
Ha érdekel megadom a számát.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Legutóbb Bartusékkal (költöztetősök) festettük ki a lakást ahonnan elköltöztünk. Vannak festőik is gondolom része a költöztetős biznisznek. Nem volt olcsóbb vagy sokkal drágább mint a többi festő, mikor befejezték a munkát egy hosszú email reportot írtak fotókkal minden apró problémáról amit nem tudtak megoldani. Időben jöttek, befejezték mikorra mondták. Őszintén meg voltam elégedve a dologgal.
-
Chaser
legenda
akkor azokat még nem ő követte el ( :
nyugati felújításánál is volt valami balhé, átadás első napján már több dolog nem működött
a jegyautomatákkal is nem tudom mit bénáztak, akartam venni kb két hónapja jegyet - egyébként neten szoktam -, kökin egyik sem volt jó, bemegyek és kérdem kinek kell szólni hogy minden automata defektes? hívjam fel az oldalán levő számot...óóóóóó mondom nyilván :d kiderült valami teljesen más cég üzemelteti, nem is a mávhoz tartozik, pffffffff_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tibibi
őstag
A 44 sz. főút megerősítésének kezdete a 445 sz. Kecskemét elkerülő út körforgalmi csomópontja. A meglévő
körforgalom az erős jobbra forduló forgalom miatt kiegészítésre kerül egy közvetlenül jobbra forduló, un.
bypass összekötő ággal. A 4622 j. úti csomópontig egy szintbeni osztályozós csomópont kialakítása is
szükséges. A 44 sz. főút burkolata a teljes szakaszon megerősítésre kerül. A 4622 j. út csatlakozásánál egy
turbó körforgalom kerül kialakításra -
Gyuri27
félisten
Oszt ez lófasz. Már elnézést.
Meg ugye este nem süt a nap.
Konkrétan vicc, hogy 1-2 nagy kerék egy komplett 2-3 ezres falut ellátna. Villannyal is lehetne füteni. De hát nem nincs. Mert csúnya és zavarja a madarakat özikéket meg ilyenek.
Gondolom hullámerőmű se lenne ha lehetne mert az meg a halakat zavarná.
Máshol autópálya alá van technológia telepitve. Mert még abból is lehet energiát nyerni.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
tibibi
őstag
Ja ketten voltunk a tűzoltókná,l a borsodi parasztgyereket aki vezette a tátrát leszerelték ,mert meghalt a faterja én meg ott maradtam egyedül mint öreg baka. A többi mind utánam vonult fél évvel és 3 hónappal utánam szerelt le. Kárpótlásul kaptam valami X ezer ft zsoldot az utolsó 6 hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
csak magánszemély; csak saját terméket; kínálni és keresni egyaránt
ez azt jelentené, hogy árulhatom a pálinkámat, de az alaplapomat nem?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
TeeBee73
veterán
???
Vagy nem voltál nős, vagy nem esett le.
Női sofőr mellé csak úgy ülök be, hogy előtte beütöm az IDDQD-t.MOD: dani: Ha azt mondaná: "A következő senkiáltalnemlátható bejáróhoz hajtson erre-meg arra", nem lennék durcás.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
Abba a szar szituban vagyok, hogy mindent E-naplóznom kell. Szerencsére számlából nem kell sok, mert a hitelt amit felvettünk már szerintem a kőműves és ács munka lefedte, de legalább a fő munkarészekig amik kívül látszanak kell az olyan szaki aki rendes cégben dolgozik, fizeti a különféle kamarai díjakat, van papíron szakmai végzettsége és nüj száma.
Például januártól a szigetelő külön szakma, festő már nem csinálhatja meg.Szóval most még az ilyen ezermester szakik nem jönnek szóba, ki kell csengetnem a felárat a cégeknek. Ha eljutok a ház belsejéhez akkor gipszkartonozni, burkolni stb. majd kellenek szakik. Észben tartalak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest