Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Bitcoin topic
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
Van itt esetleg akinek van dunahouse standard
megbízási szerződése ? -
gézu
őstag
válasz daninet #108395 üzenetére
A G751-et az Asus eksönben némi apró ráfizetésével új gámer toplopra cseréltük, a szuper ddr3 ramok meg hirtelen feleslegessé váltak. Ha nem mennek el, majd engedünk kicsit, ha úgy se, akkor lehet veszek a mamának netezni valami öreg laptopot és kitömöm ezekkel a ramokkal.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Gyuri27
félisten
-
daninet
veterán
-
gézu
őstag
Van néhány DDR3L laptop memória modulom eladó.
Ezzeöccáz, nemdohányzó tulajdonostól jeligéreIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
trebrona
nagyúr
Mármint telefon csatolása.
De itt a support: [link]------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Zeki
nagyúr
Mintha a Win11-et úgy reklámozták volna, hogy droidos telefonnal könnyű rá képeket küldeni. Na nekem ez csak a blútúth fájl fogadása opcióval sikerült droidos telefonról.
Milyen segédprogi kell rájuk?
A telón gyárilag van share.it, de a laptopra hiába töltöttem le az áruházból, nem látják egymást. Szóval ez nem jó.
-
troll81
addikt
Sziasztok epson xp 245 nyomtatót szeretnék működésre bírni....
Mit kell hozzá telepíteni.....
Maga a wifi stbb működik de nem akar nyomtatni...
Valami program amivel tisztítani lehet vagy bármi -
bsh
addikt
he, mi a picsa van ebay-en? bug? mindenhol ilyeneket látok:
38,878.24 HUF
or Best Offer
+106,534.93 HUF shipping
from United States
-
Stylewars_kp
őstag
Topiktársak!
Olyan tagot keresek aki MédiaMarktban dolgozik vagy dolgozott és tudna segíteni termék biztosítással kapcsolatban.
Köszi!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
daninet
veterán
kell hozzá egy oscilloszkóp. Nekem mondjuk nincs, de ha ismersz valami elektrós szakit akinek van akkor nem több mint odaérinteni a (gondolom valami piezós) membrán pontjaihoz a szkópot és megnézni mi a kimenet.
Egyébként akarok egy szkópot venni magamnak január-február körül ha addig ráér megmérem neked
14 napba már nem fogsz beleférniMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Zeki
nagyúr
Asszony vett egy 3MHz-en működő arcmasszírozót. Be lehet ezt méret ni valahol, hogy tudja-e a 3MHz-et?
-
tibibi
őstag
brutusz egér nincs valakinek eladó pici pézé?
-
tibibi
őstag
válasz Stylewars_kp #108364 üzenetére
lesz@rják ,hogy diktálsz e úgy számláznak ahogy nekik tetszik
-
tibibi
őstag
válasz Stylewars_kp #108362 üzenetére
ne
-
Astroboy
őstag
válasz Stylewars_kp #108356 üzenetére
Mr. Powers is megmondta, világuralmi törekvésekhez nem jár a h-tarifa.
-
daninet
veterán
-
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Okosórához töltőt (Huawei GT2) merre érdemes keresni a városban? -
daninet
veterán
válasz tibibi #108354 üzenetére
Ez volt nekem is. Írtam emilt és ezt megcsinálták. De azóta se tudtam diktálni egyszer se mert most meg leolvasási időszak volt nemtom mióta. Senki nem jött leolvasni (tudnám mert mindig hívnak nem tudnak eljutni hozzám vagy a villanyórát nem találják a susnyában) most azért nem tudok diktálni mert vége a leolvasási időszaknak és ellenőrzik az adatokat.
1 éve van két mérőórám egyszer sem tudtam diktálni
Telefonon felhívtam őket egyszer kétszer, elmondtam, hogy szar és akkor ott bediktálhattam.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
daninet
veterán
válasz Stylewars_kp #108349 üzenetére
230v nem inverteres. Nagy trafó, 15kiló
Super Jet 140 a neve, valami német Aldi cucc min. 15 évvel ezelőttről
[kép][ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Van egy 140A mma hegesztő trafóm ha kell valakinek egy 10es. Kábelek sértetlenek, működik. Vettem egy co-sat így már nem kell.
-
bsh
addikt
1 óra előtt a hunyadiból kanyarodtam volna fel az elkerülőre, de el kellett engednem egy villogós sötétszürke transportert meg egy fekete audit lehetnék most posztumusz nemzeti hős is ha elékanyarodok
-
313313
addikt
-
-
313313
addikt
válasz tibibi #108334 üzenetére
Számlám 3. oldala, lap alja. Második bekezdés: "...Az ön mérőállás diktálás időszaka:..."
Többi kérdésre passz. Én mindig 3 után hívtam őket kb 4-ig ek is tudtam intézni a dolgot. Vagy foglalsz időpontot és személyesen bemész. Kecskemétre hétfő reggel nyitják a következő heti időpontokat, ha elfogynak, már nem tudsz jelentkezni, várni kell 1 hetet...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
bsh
addikt
japánból rendelésnél most akkor nincs vám? csak áfa?
-
tibibi
őstag
Van itt valaki aki online diktálja a gázóra állásokat? Mvm next felületén? Miért van ,hogy hiába diktálom a tavalyi fogyasztás alapján számláznak? 55m3 helyett 158m3 felhívni nem lehet őket a diktálási időpont meg szerintük a számlán van ,de ott csak az van mikor jön a leolvasó évente 1x Utolsó óraállásnál meg az van :
Közbenső leolvasás elszámolás nélkül[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz troll81 #108325 üzenetére
Az a 11 Eurós akciós nagy, az melyik?
Én megnéztem itthon a próbából a DM-ben vett mosószert, holland gyártmány, a német és osztrák DM-nek. Asszony szerint rendben van (a németek is dícsérik), illata is jó. Volt még jó pár pontom, így kedvezménnyel elhoztam a boltból a kirakott 5db-ot. Egy időre jók vagyunk.
-
Zeki
nagyúr
Az Alzán vannak eredeti német mosószerek. Ezeket próbálta valaki?
-
Zeki
nagyúr
Mondja az asszony... Kollégám tud németből Arielt 2500-ért olcsón.
Mondom nem tud. Az hamis és itthon készül.Erre megsértődött.
Már sok-sok évvel ezelőtt is lejátszottam azt, hogy itthon vettem két német meg osztrák nagykeres Arielt (vatera/teszvesz. Mind a kettő kintről ugyanaz volt, belül más. A Procter&Gamble hazai forgalmazója szerint meg hamis volt mindkettő. Ja, elküldtem nekik.
-
daninet
veterán
1. Frissítsd az órát a telefonodon, hátha rossz az idő
2. a play store alkalmazás akku optimalizálását kapcsold ki, engedd, hogy mindig működjön
3. töröld a play store cache és adat tározóját az alkalmazásoknál
4. ha fentiek nem működnek töröld a playstore összes frissítését és rakd újraMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #108318 üzenetére
nem csinálja meg. akkó nem kérdezném.
-
bsh
addikt
na újabb telefonos kérdés, mert a múltkor is segítettetek
a google play úgy van beállítva, hogy wifin keresztül automatikusan frissíti az alkalmazásokat. viszont nem teszi ezt. akármikor megnyitom kézzel a playt és az alkalmazásokra frissítésekre megyek, (kábé hetente 1x ránézek), mindig ott van egy pár frissítés, ezeket rendszeresen keresi meg ellenőrzi, de nem telepíti meg nem tölti le őket. kézzel kell a frissítést elindítanom, magától úgy látszik baszik...
na ez mitűűű lehet? ha jól emlékszem régebben ez működött.
ja meg emlékszem egy alkalmazást max 1 hónapja firssítettem, most megint ír rá frissítést ami állítása szerint júliusban jelent meg. -
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #108315 üzenetére
Köszi!
Írtam nekik, kérték mikre válaszoljak, válaszoltam tegnap késő éjjel, ma még semmi. Na hátha holnap.
-
ekrisztian
őstag
Hali, nem árul valaki 8Gb ddr3 12800s modult laptokba?
Max 10.000Ft-ig érdekelne 1-2 darab. -
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Zeki
nagyúr
Van itt olyan, aki be van regisztrálva az ncore-ra?
A múltkor csak a jelszó volt módosítva, ma már az email cím is.
Így nem tudok a staffnak írni, hogy mifene történt.Köszi aki segít!
-
daninet
veterán
Szerintetek aliexpressen van bármilyen leárazás? Szerintem soha nincs semmi, minden leárazást az app generálja az szerint, hogy miket néztél
-
AMD1975
tag
Sziasztok srácok hol lehet Kecskeméten venni hangszóró gumiperemet? Nem bírta a wattokat s kiszakadt.16 cm az átmérő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest