-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz hunspikey #23142 üzenetére
Azért a tényszerűség kedvéért megjegyzem, hogy nálunk fizetőképesebb helyeken kávés hobbisták még nagyon jó cuccokra is töredékét költik, mint mondjuk a hifisták. Márpedig a hobbista mindig erején felül áldoz a szenvedélyére. Ezért cikizni szerintem kár. Inkább az a szomorú, hogy nálunk ez ennyire szűkös büdzséből tud csak működni.
-
kaligula
tag
Üdv!
Ha valakinek szüksége volna Ulka EX5 pumpára, vagy valamilyen alkatrészre, keressen bizalommal.rovidkv.reblog.hu
-
adpeter
tag
válasz hifis50 #23156 üzenetére
Nem cikizek én senkit. Mindenki azt csinál a pénzével,amit akar.
Ha tehetném én is vennék komolyabb cuccokat. De az ésszerűség
határain belül.Aki akarja az érti mire gondoltam.
"-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."
-
bl4ze
veterán
high-tech kávézás ON: megjött a wifi socket, délután beüzemelés !
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
-
soldier2
őstag
Ahol a kávéfőző dugalja csatlakozik, a fehér panel besülyed, és ott a foldelés? Mert a képről ez nem derül ki. Mert ez úgy néz ki, hogy saját magát foldeli, de a kávéfőzőt nem.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
dugesz77
őstag
Megkövetem magam. A leírás szerint földelt de így a kezembe vévekizárt,hogy földelt a tetején lévő két csatival nem lehet földelni Én így használtam.nem is gondoltam az egészbe bele. De itt egy kép most bontottam szét:
De van megoldás. Mivel a csatlakozónál ott a földelés helye ezért bekötöm élesbe alá egy számítógép táp kábelt. Annak a vége pont olyan csatlakozós mint a gaggia-n van. Három eres földelt. Tehát a wifis kütyüböl egy kábelt vezetek ki aminek gaggia csatlakozó van a végén. Végül is csak ahhoz használom. Ha kész teszek róla fel képeket.
Ne haragudjon akit én így rábeszéltem erre.... Eddig nem történt bajom, nem is ráz a gép. De ne legyen nekem se senki másnak se emiatt baja. -
kahvesi
csendes tag
válasz fragola.6035 #23175 üzenetére
Létezik földelt, igaz más gyártó terméke: pl.
»Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır«
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Magyarul annyit tesz, hogy saját felelősségre használd ezt a kapcsolót.
Ha úgy hibásodik meg a gép, hogy mondjuk kikerül a fázis (230V) a készülék házára, akkor ebben a felállásban nem fogja leverni a biztosítékot, de ez csak akkor lehet, ha így hibásodik meg. (ennek kicsi az esélye de azért megvan)⭐ Stella
-
fragola.6035
aktív tag
válasz radi8tor #23186 üzenetére
Igen, kicsi az esély, hogy testzárlat legyen, de azért egy fűtőszálas gépnél ez benne van.
Olyan ez, mint az autóban a biztonsági öv, ritkán kell, de ha kell, akkor nagyon. Amikor ütköztem, nekem be volt kötve, aki nekem jött, annak nem. Én életben maradtam.Úgyhogy én inkább kidobnám ezt a kínai szemetet.
https://caffe35.webnode.hu/
-
Surda-
őstag
válasz fragola.6035 #23192 üzenetére
Teljesen laikusként kérdezve,az nem megoldás,ha egy földelt hosszabbítót dug bele az ember és abba dugja a kávéfőzőt?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #23188 üzenetére
Bocsánat lejárt a szerkesztési idő. Átsípoltam,megkapja a földelést. "Füst,villám,detonáció"mentes. Megtalálta a telefon is. Kapcsolja ahogy eddig.
Sajnálom még egyszer,hogy belevittem pár embert ebbe a kütyübe így.Nem szándékosan történt.
Amúgy nagyon megbízhatóan teszi a dolgát. Soha nem dobálta még el a wifi jelet. Mobil netről is teljesen jól használható. Az a része mondhatni tökéletes. Sajnos át kell alakítani, hogy nekünk itt az eu-ban biztonságos legyen.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz adriankoooo #23190 üzenetére
Bojlert még viccből se dugj bele, az vagy 2000W-os, elolvad tőle ez a kütyü.
De az megoldás lehet, ha ez csak egy mágneskapcsolót kapcsol, és azzal a mágneskapcsolóval szakítod meg a bojler tápját.
Ez utóbbi akár jó kávéfőzőhöz is, de ki akar ennyit kábelezni.⭐ Stella
-
bl4ze
veterán
válasz dugesz77 #23195 üzenetére
Szét nem szedtem, de megnéztem és kívülről 100% olyan mint a normál itthon vett időzítőm.
Ahová bedugom a gép kábelét ott azon is és itt is egy műanyag lapka-bizbasz fogadja be. Nem tudom ez-e a földelés avagy nem, de ránézésre semmi diffi a kettő között.
Mivel nem vagyok villanyász én nem tudom megcsinálni amit te, úgyhogy marad így ahogy van és használom bízva abban, hogy nem lesz "testelés" ahogy írtátok. Kidobni nem fogom a "szemetet" ahogy lali mondja..:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest