Új hozzászólás Aktív témák

  • pepe76

    csendes tag

    válasz t-bali3 #10742 üzenetére

    Ok, elfogadom, hogy a kinézet másodlagos. De az is zavar, hogy nincs a Gaggia-nak egy normális weboldala. Nem magyarul, angolul sincs. Az ottani modellválaszték például nem teljes, de még a gaggia.it-n sem. Nem találok például információkat arról, hogy a New Baby miben különbözik a Baby-től (mitől new?), volt-e fejlesztés rajtuk az utóbbi években, stb. A Baby Dose modell egyáltalán nem szerpel rajta. A weben csak teszteket találok mindenféle kávébolttól ahol persze, hogy dícsérik, meg félprofi home baristákat akik szintén, de az átlagember tud szívni vele és úgy látszik meghibásodnak pár év használat után.

    Egy DeLonghi viszont úgyahogy normális weboldalt csinált, sok infoval, tudom mit kapok a pénzemért és sejtésem szerint sokkal nagyobb cég, jobb support-al. Talán azok is tudnak tartós terméket csinálni, főleg ha a modellpaletta felső részéből választok. Igaz, a most tönkrement gőzkamrás kávéfőzőm is egy delonghi volt, de 4000-ért új kazánt vettem bele, kicseréltem és továbbpasszoltam.

    No offense, de úgy látom a kávézás egy picit sznob dolog is lett. Nincs ezzel gond, mindenki maga dönti el mi a hobbija és mennyit szán rá. Csak az újonnan belecsöppenő ember itt is oda lyukad ki mint a hifinél, hogy olvasgatás után hamar elkezd több százezres gépeket nézegetni.. :) Nehéz megítélni, hogy hol van az erős középkategória és honnan lépünk át az igényesség egy olyan fokára ahol az árak hamar növekednek...

Új hozzászólás Aktív témák