- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PR-Telecom
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #11252 üzenetére
Egyszerűen ki lehet deríteni. Leszeded és kipróbálod. Simán lehet egyébként, hogy blokkol. Tud érdekes anomáliát okotni. Nekem ma az egeremet nem engedte firmware frissíteni. Engedelyeznem kellett, hogy megbizhato legyen.
Azért mert másnál jó, meg nem biztos hogy nálad. Más hardver és sziftver környezet.[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz nubreed #11236 üzenetére
Kell e valahogyan deaktiválni a "régi" gépemen a Kasperskyt mielőtt átköltözök az újra?
Érdemes a régi gépről leválasztani Kasperskyt. My Kaspersky Fiókodban tudod megtenni.
Itt találsz angol nyelvű telepítőt...ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
Thegrey
tag
válasz nubreed #10944 üzenetére
Nálam a processzor 8 magja 16 szállal meg egy marék rammal megkínálva pont elég a Firefoxnak, hogy mindenféle bővítmény nélkül, vagy akár velük is gyors/lassú legyen, a csillagok állása szerint. Az "ésszel netezés" meg egészen szubjektív fogalom. A mindenféle biztonsági program, beépülő, bővítmény használata meg pont elég hamis biztonságérzetet ad, ha nem kellően tájékozott/hozzáértő/szerencsés a felhasználó. Van pont elég szoftveres, hardveres hiba, sérülékenység, meg mindig van valami újfajta módszer, ami ellen pont semmi nem véd, kivéve a szerencse. Jársz-e olyan weboldalon, futtatsz-e olyan alkalmazást, ami éppen akkor és úgy kompromittált, hogy beb@sszon a ménykű. Aztán meg van az úgy is, hogy mindenféle külön program nélkül simán csak a Windows frissen tartott példányával, jól konfigurált beállításokkal nem szedsz össze soha semmit (nem, nem úgy, hogy nem tudsz róla, hanem tényleg). Meg olyat is látott már a világ, hogy űberf@sza hozzáértő biztonsági szagember gépén jöttek, mentek emberek, kódok.
Szerintem ezért pont nincs tuti védelem, de persze ki mint, így vagy úgy, vagy ahogy jól esik.Verba volant, scribere non scio
-
Pete1
tag
válasz nubreed #9895 üzenetére
Sziasztok!
Hisztériával kapcsolatban: Orosz macskákra is vonatkozik a korlátozás!
A kérdésem az, hogy van néhány Csajkovszkij CD-m, ezeket most szabad-e meghallgatnom?
Vagy esetleg most az a" trendy", hogy ezeket ildomos lenne tűzre vetni?
Tényleg nem tudom, hogy mi a normális ebben az esetben?
Arra kérem a nálam tájékozattabbakat, hogy segítsenek dönteni ebben a kérdésben! -
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #9892 üzenetére
Én azt gondolom, mindenki magában döntse el, hogy megbízik e a termékben vagy sem.
Konkrét tények még nem kerültek nyilvánosságra. Tények alatt azt értem, hogy valóban visszaél e a Kaspersky. Én a magam részéről amíg ez nem fog 100%-ra bebizonyosodni, addig továbbra is használom.
Ehhez még csak annyit, hogy anno az NSA megvádolta a Kasperskyt, hogy lopja az adatokat és kémkedik. Senki nem tudta bebizonyítani.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #9800 üzenetére
Nem akartam írni, de lehet, hogy van nála olcsóbb, de ők full megbízhatóak és a hazai terméktámogatás meg nem köt bele.
Karácsonykor meg egy-egy alkalommal náluk is lehet olcsóbban megvenni a licencet. Karácsonykor például 6k-ért volt a fenti általam belinkelt licenc. Pontosabban 5990-ért. -
félisten
válasz nubreed #9793 üzenetére
Upgrade-ről nem tudok, de teljes 1év/3 eszköz kulcsot lehet 15 Euro-ért venni most.
Egy PH!-s fórumtárs itt linkelte.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #9491 üzenetére
Az az érték a Patchere vagyis javítófoltra vonatkozik. Az meg fontos, mert javítják a terméket menet közben.
Javaslom, ha ennyire nem akarod, hogy újabb verziót kapjál a Kasperskyből, akkor használj más terméket. Egyik verzió sem tökéletes, de folyamatosan javítják őket. -
Jack Oneill
veterán
válasz nubreed #9494 üzenetére
Felreertes ne essek, senkit nem akarunk lebeszelni a Kaspersky hasznalatarol 😄😄 Tovabbra is egy nagyszeru vedelemnek tartom, annyi a helyzet, hogy vannak, akiknek jelentosen lassitja a gepet, es rengeteg dologba beleszol. Sok a felesleges resz benne, sok helyre beleeszi magat, hangkartya, halokartya stb. Az eros vedelemnek ara van. Van, akit nem zavar, nem jelentkezik nala problema. De akinek nincs ilyen jellegu baja vele, hasznalja nyugodtan. Erre jok a 30 napos probak.
-
Jack Oneill
veterán
válasz nubreed #9491 üzenetére
Az ESET-ben is van alkalmazasfigyelo, ami az alkalmazasok megbizhatosagat es viselkedeset felugyeli. Kezire es automatara is lehet allitani. Nekem az altalad leirt modszer tulzas, nem hasznalnam soha. Tudataban vagyok annak, mit szedek le es mit inditok el. Korabban pont ezt kifogasolta Plag, hogy nem engedte elindulni a Modern Warfare-t, mert veszelyes alkalmazasnak sorolta be. A funkcio maga szerintem jo dolog, de a patanoiat en mellozom.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #9475 üzenetére
Nekem felrakta, mert nekem át van állítva az UpdateTarget. Ha érdekel, keress vissza a topikban le van írva a menete.
Amúgy jelenleg azért érdekelt csak, mert leírták, hogy teljesítménybeli javításokat tartalmaz elsősorban. A JátékMód működik minden esetben feljön az értesítés. Pattogósabb minden, de ezt majd pár nap múlva erősítem meg. Jelenleg F-Secure IS-t használok, aminél gyorsabb terméket jelenleg nem tudok. -
Jack Oneill
veterán
válasz nubreed #9469 üzenetére
Nem! Semmi köze hozzá. Az a win saját eltávolítója, ami elég gyenge, mert rengeteg visszamardt elemt hagy. Vagy letöltöd a KAV removert (google-be beütöd, hogy KAV remover), vagy telepíted a revo unistallert és a programokat azzal szeded le, a win eltávolítód szerintem felejtsd el.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #9350 üzenetére
Nem emlékszem rá. A 21.2-ben nincs már ilyen opció.
A 21.1-ben meg nem emlékszem. Szerintem kivették. De nézd át a terméket. Magyar nyelvű, szépen átlátható. Ha nem találsz ilyet, akkor kivették. Én ezzel a beállítással sosem foglalkoztam, mert amikor megjelent én magam frissítettem manuálisan. -
Dumi86
senior tag
válasz nubreed #9309 üzenetére
Ahhoz jobban értenek azok akik azt használják Életembe nem tettem még azt fel. Tele van felesleges sallanggal. Bőven jó az átlag felhasználásra a Free szerintem.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz nubreed #9307 üzenetére
Free-t használsz vagy melyik kiadást? A Free nekem még soha nem frissült automatikusan új verzióra,sőt azt se tudom van-e benne ilyen beállítás. Soha nem is kerestem.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz nubreed #9305 üzenetére
Nem de szerintem a Free nem is fog automatikusan Meg én direkt maradok 20as verzión inkább. Jobban kiforrott mint tesztelgetni a friss kiadásokat(lásd 21 MR1 most meg már 21 MR2). Ameddig támogatott lesz addig maradni akarok 20as-on.
-
Dumi86
senior tag
válasz nubreed #8470 üzenetére
Magyar nem jó mert ahhoz tudok letöltést. Én is visszatértem 2019re tegnaptól. Legutóbbi windows frissítéstől rendesen laggolt a rendszer 2020al sajnos. Nálam is gördülékenyebb a böngészés és a rendszer is 2019el
-
Cs1csó
titán
válasz nubreed #8066 üzenetére
Persze:
- rendszeres adatmentés, rendszer mentés
- józan ész megfontolt géphasználat
- naprakész gép - oprendszer, programok stb.
- pénzügyi adatokat vagy ügyleteket kétfaktoros azonosítással végezni
- ha van olyan tartalom a gépeden ami "érzékeny" akkor azt titkosítva tároldHa ezeket megléped akkor igazán nagy bajod nem lehet, ha csak ez nem olyan kártevő ami tönkre teszi a hardvert is.
Adott kártevőre kvázi lehetetlen felkészülni arra lehet felkészülni, hogy amilyen kárt okozhatnak azt el tudd hárítani, ignorálni tudd.
pl. a legjobb Webkamera védelem egy fizikai elcsúsztatható blende az optika előtt, ha valaki néz akkor sem lát semmit vagy a mikrofon fizikai kihúzása stb.
Arra nehéz felkészülni, hogy valaki milyen furmányos módon tud a webkamerádhoz vagy a mikrofonodhoz hozzáférni de a lehetőségét teljesen kizárod.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
-
-
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #6308 üzenetére
Épp ez a lényeg, hogy viszonylag alacsony netsebességnél nem veszed észre. Ez a 200-300 megánál magasabb netet érinti. A 2017 és 2018-as termékeknél jelen van. De, lehet a korábbiaknál is, de a jelenséget mostanában fedeztük fel, pontosabban GoodSpeed kolléga írt róla itt.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #6306 üzenetére
Nem, sajnos nem segít!
Próbálták már mások és a Kaspersky esetében a teljes eltávolítás hozott megoldást!
Valószínűleg hálózati kártya szinten nézi a forgalmat és ez okozza a problémát.
Másik AV-t kell nézni.
Többen ezért haragszunk a Kaspersky termékekre, mert az összetettsége miatt annyira beletúr a rendszerbe, hogy sokszor komoly problémákat okozhat és sajnos okoz is. -
Szellem.
Topikgazda
válasz nubreed #5209 üzenetére
Nekem tetszik az új 2017-es KIS.Egyenlőre jó a gépemen és jól működik. Nincs vele gondom.
Azonban jobban átnézve a termék beállításait és a program modulokat, van benne egy-két dolog, ami már tényleg nem a vírusvédelem része! Kicsit kezd elmenni a Kaspersky cég a populizmus irányába. Nem tudnak semmi újat belerakni, hát beleraknak a termékbe olyan funkciókat, ami vagy felesleges vagy egyszerűen nem kell. Ezek a funkciók egyáltalán nem erősítik a vírusvédelmet.
A szoftverfrissítő funkció viszont hasznos. Ha van egy "támadható" szoftvered és létezik belőle újabb verzió, akkor jelzi, ha esetleg a user elfelejtené frissíteni. -
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest