Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Teodor52 #21361 üzenetére
Hat, eleve az akku a max kraftot 20 fok kornyeken tudja kitolni magabol. Altalanos szabalykent az 1fok 1%-ot lehet elfogadni, tehat 10 fokon mar csak 90, 0 fokon 80 szazalekot tud a vatta uj akku.
Ahogy foszfatosodik a cella, ugy lesz egyre kevesebb ez az ertek.
Ahogy foszfatosodik, ugy egyre kisebb teljesitmeny leadasara kepes.
11.5v mar melykisutes egy 12vos akksinak. Ezert nem indul be 23-on, de mar 23.5-on nyogvenyelos.
A 12v igazabol 12.7 (25.4) teljesen feltolve, jobb akksiknal 12.9 (25.8)10.5on mar reg kuka az akksi, folef ha rainditasz, es ezzel meg is huzod a lemezeket a cellakban.
23.5nel legkesobb indits telen.Azt is tartsd szem elott, hogy ezek az ertekek fel ora allas utan ertendoek. Tehat nem akkor amikor leallitottad az autot.
mod:kepcsere
ja, es lehetoleg ugy indits, hogy mindent kapcsolj le elotte. Futest, laptopot, mindent. Az sem art, ha az alapjaratot egy szazassal feljebb kuldod.
Es tarts magadnal kabelt. Lehetoleg minimum otmeterest.
En csinaltam magamnak, 9 meteres, 50es hegesztokabelbol, es rez csipeszekbol. Volt vagy 100ezer forint, de amikor a gyori audinal a lengyel gyerek konkretan leegette az akkurol a csonkot (fogalmam nincs hogyan) es szenvedtek a tyukbel kabellel, rovid is volt, inditani sem tudtam vele, akkor jottem en
Mondom, kollega, kabel… kikerekedett szemekkel neztek A Csodat, mondom negativ, negativ, pozitiv klikk, odanyomtam a pozitiv csonkjahoz az en kabelem, es pocc-roffre indult
Meg akartak venni A Csodat, mondtam nem elado, sry
Szoval mukodik, ez teljesen lerohadt akkus kamiont is beindit.
Tekintve, hogy 5-600 euroert jon ki a szerviz bebikazni, ha csak egyszer megmenti a seggem, mar megerte…[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest