- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- ASUS routerek
- Video konvertálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Mikrotik routerek
- Google Chrome
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az osszes olyan boltos ceg pepita... Pennyztem ugye, ott a boltosok halal korrektek voltak, senkire egy szavam nem lehet, de amit a nagyraktarban muveltek...
Ott volt eletem eddigi elso, es azota is utolso (bizony, nem kamu!) uvoltozese egy arukiadoval.Nem tudom a nemetnek mi a fax baja van a csokikkal, meg azt sem miert csinalja amit/ahogy csinal
sajnos itt is egyre tobb a turelmetlen, ideges, begyoposodott nemet. Ugye most nem megy ugy a szeker, aztan amikor valami nix gut, azt ezek nehezen viselik
Bar nekem az elmult fel evbol miota csak nemetet hordok, bajom senkivel nem volt. Uton persze, anyazok en is, dehat ebbol is latszik, hogy odafigyelunk a kozlekedesre, kulonben nyugodtak lennenk
Ezen a heten is ket kulon helyen jott a "deine Deutsch is sehr gut, und klar" tipusu szoveget kaptam.
Nem tudom a korulotted levok miert hulyekAz en kis fergem egy magyar gartneres fuvarszervezo faxtarisznya, de megkapja azt amit el szeretne kerulni...
Pedig a fentiekbol lathato, hogy tenyleg nyugodt, bekes, pacifista vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest