Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz HoTaZo #19314 üzenetére
"hacsak nem tart vissza család, mert tőlük sokat leszel távol. Ez a legnehezebb ebben a szakmában, szerintem."
Ezzel vagyok én nagyon keményen meglőve és kényszerpályára esve.
Ugye ott volt a beugrós kamionozás. De nem láttam hozzá főállásban, mikor dobtam a korábbi fő munkahelyemet, hanem elkezdtem nemrég egy irodás munkát és így a beugrós kamiont is dobtam.
Nem találom a helyem. Normális a közeg, rendesek az emberek, de csak vergődök és hiányzik a kamion. De egyben félek is, hogy átverés az érzés, hiszen csak beugrós voltam, az igazi mindennapi kamionozás nem érintett.
Másrészt 99 százalék hogy a párkapcsolatunkban a feleségem nem bírná mentálisan és érzelmileg ha 3 vagy 4 hétig tök egyedül lenne.
A 2/2 re mondta azt, hogy talán még oké (de eleve ugye mi a garanciális arra is, hogy mindig tudok olyan beosztásban lenni hogy 2/2 és ez mindig így marad, nem változtatja meg a cég ha úgy adódi), de ígérni nem tud semmit, úgy lenne hogy megpróbáljuk és meglátjuk hogy bírja e. Nekem nem lenne gond, hiányozna persze, de én nagyon magamnak való vagyok, engem nem visel meg ha hazamegyek és nincs otthon egy lélek sem napokig. Elvagyok simán. Ő nem.
Szóval őrlődök rendesen....Mert így nekem szar, úgy neki szar. Nem látom a középtat, hacsak nem változik a gondolkodásom. De az meg... Ha egyszer az az irányt teszik, mit tudok én azzal tenni. Elnézést hogy nem nagyon érdekel más, nem tudok ezzel mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest