Új hozzászólás Aktív témák
-
search123
csendes tag
Nem egy rendszeren fut,három különböző rendszert használtunk
-
search123
csendes tag
Paraméterek:
-8 server mindegyik IBM termék,ezek mindegyikén Windows server 2003 r2,frissítések,beállítások kezelése,
-240 db számítógép mind DELL termék,ezeken windows 7 home 32 bit op.rendszer
-10 db notebook mind DELL,windows 7 32 bit op.rendszer
-4 db iPhone 4S ha ezt platformnak lehet venni,hajam égnek állt sokszor iOS-től..
-IBM serverek AS/400-asak ezekre kaptam képzés még amikor beléptem,az IBM profi szakembere jött ki és oktatott,mentés,konfig,beállítások témakörben
-Active Directory,policyk,domain megtartása,változások kezelése
-az Oracle Financials & Sales Analyzer használata,telepítése,frissítése,beállítása
-Eset server frissítés,ellenőrzés,informatikai jegyzőkönyv készítés
--TCP/IP, LAN/WAN, switching, routing hálózati technológiák ismerete, használata, fizikai kábelezés;
-PDA eszközök karbantartása, szoftver fejlesztése, frissítése,
-IBM Tivoli Backup és a Symantec Backup szoftver használata
-informatikai beszállítókkal kapcsolattartás, tevékenységük koordinálása, felügyelete, a kiszervezett feladatok rendszeres auditja;
-vállalati rendszer felmerülő IT projectek levégzése (megvalósíthatóság,tervezés,információk megosztása,létrehozási folyamat,ellenőrzés,befejezés) szándékosan nem írom le,hogy milyen projectek voltak,mert abból kitalálható a cég is, Nem vallom magam project vezetőnek,mert ahhoz még szerintem nagyon friss az ilyenkörű tudásom és rálátásom,de affinitásom szerintem van hozzá,junior kategóriát betudnám tölteni. -
search123
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos 7 év után nincs munkahelyem,új vezetőség,új emberek,új eszme.
6 év multi,IT rendszergazda munkakör,meg ami még mellékesen szinte majdnem minden poz.-ban volt vagy besegítő,vagy mellékmunkatárs.Amolyan Jolly Joker,de a fő irány az IT maradt.30 éves vagyij,volt két osztály,akinek az alkalmazottjainak a humán irányultságait én vittem.(értekezletek,oktatás,szabadságterv,beosztás készítés stb..).
Milyen papírjaim vannak?OKJ rendszerinformatikus,OKJ informatikai rendszerszervező (SAP,Primce,SSADM,vállalatirányítási modulok),OKJ vezérlési-számítástechnikus.Nyelvek közül angol alap,szakmai angol:középszint,német jelenleg nem aktív,de szerintem 2-3 hónap alatt középfokún tudnék vizsgázni.Microsoft vizsgáim nincsenek,beleakartam vágni,de 700 ezer Ft-ot j(Számalk oldalán néztem előző hónapban)elenleg nem tudok előteremteni,tudom van részlet fizetési lehetőség is,de abba nem szívesen mennék bele.Kb.a jelenlegi piacon milyen fizetési igényem lehetne?
Köszi a helpet előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest