Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elég sok rosszul működő cég van. Pl egy másik ismerősöm 1hónapja kezdett egy cégnél, (MO leányvállalat) a cég adott Neki 1millát, hogy mennyen ki spanyolba tanulni. Vagy is ennyi pénzt adott Neki, hogy ott betanulja a szakmát. (Ha megnézem, azaz 1milla nem olyan sok, de hány cég csinál ilyet még is?) Ez mellékesen nem számtech cég, csak, hogy ne onnan emeljek ki embereket. Sőt van tanár ismerősöm is, igaz magánsuliban, mellette könyvel elég szépen megél belőle.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha teheti az ember (sajnos nagyon kevésszer ) olyat válasszon, ami megéri saját magának is. Mert ezek, melyeket most felsoroltam pl, nem elérhetetlenek. Igen szép fizetéseket is ellehet csípni, persze kezdőként.. mint amilyen én is vagyok, maradnak ezek az összegek (melyre 2éve a seggem a földhöz vertem volna örömömben – most is!).
Nem is tudom, mit akartam kihozni ebből. Inkább csak reményt adni, azoknak akik azt hiszik, hogy csak szánalmas fizetéseket lehet megcsípni kezdőként. Kérdés kinek mi az?
Kis szösszenet, magamról:
(Ahol én dolgozom tettek egy kis csavart a dologba, és vállalkozóként kellet elvállalnom, meg is tettem (kis csavarral én is ), csak így már az a szép összeg nem annyira szép mint az elején. Ezért is irigykedem a kisebb fizetésű, de állandó, bejelentett munkaviszonnyal bírok állampolgár társaimra.)“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
Egy elég híres cég alkalmazottja.
Szerk: Amikor tőlem megkérdezték a mennyit kérek, kapásból 100k körülit mondtam és örültem volna neki! Aztán megláttam a szerződés és kiderült, hogy az a 100 nevetséges volt és észre se vették amit mondtam.. szerencsére
Szerintem több cég is megadná az összeget, amit kérünk csak nagyon alátudjuk becsülni a képességeinket, ami annak köszönhető, hogy munkát akarunk. Fura.
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Hangover
tag
-
amargo
addikt
Levélben raktak ki?
Az kemény.. legalább arcuk lehetett volna..
Kis vigasz is:
Azonnali hatállyal raknak ki? A szerződésed szerint meg tehetik?
Ilyen kor a legjobb (aljas) módszer, ha elmész beteg ácsiba, addig sem tudnak kirakni..
A jövőre:
Ezért kell úgy ügyeskedni, hogy a cég ne tudjon nélkülözni
szerk: tömény hiba volt amit leírtam..
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Ketama
aktív tag
Nekem ez a hátsófertálytörlő adta meg az első lökést a szakma iránt. Igaz én nem tanfolyamon voltam ahol ledarálnak valami baromságot azt kész, hanem 1 évig heti 2x2 óra és az év végén vizsgázni kellett.
Everybody thought it was impossible. Then an idiot, who didn't know, came and did it.
-
tildy
nagyúr
Jahm és lemaradt:budapest.
jelenleg éh-kooperatívv bérért melózóm:45E/hó(Bővebb infóa kooperatív képzésről:www.nik.hu, szal ez ilyen 10 hónapos szakmai gyak....., viszont van így a dipihez diplomakieg.).
De jó helyen vagyok, és ha maradok 150E körül leszek kb."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest