Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz D1Rect #35264 üzenetére
SSC + gyártás vonalra van/volt rálátásom (+ a család 90% orvos) az én tapasztalataim:
SSCben ahol ültünk 300+an egy teremben baromi nagy gond volt hogy ~90% betegen bejárt dologzni. Mert a TP annyira szarul fizet. Kabátban ül rázza a láz de nem megy TPre. Persze a komplett szárnyat lefertőzi. A people managerünk, team lead azok közé tartozott akinek nagyon nem feküdt ez az egész mégis kiírthatatlan volt. Rajtam se vették észre ha 38Cvel bementem.
A másik vonal a gyártás. Ott meg kényszer van mert soron műszakpótlékkal 300k a netto és 1hét tp is katasztrófa. Egyaltalán nem ritka hogy egyszer csak eldöl vki mert 40-50+ évesen a 38.5Cs láz + közepes fizikai meló kombó kiüti. Aztán jön a mentő és szerencse ha nem lesz rokkant.Olyannal találkoztam hogy vki 2hónap átlag ~12h/nap meló miatt burnoutolt vagy autóbalesete volt és emiatt elment 2hónapot táppénzre de ezek egyszeri dolgok nem ismétlődők ja és pont az autóbalesetes járni még alig tudott de már otthonról melózott mert pénz.
Na ilyen a magyar rendszer. Miközben így-úgy szarrá vagyunk adóztatva.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest