Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
-
BlueAthlon
senior tag
válasz xenom0rph #30554 üzenetére
Szabadidőmben a lokális sandbox teljes customizationjét megcsináltam, felépítettem.
Végigütögetted a lépéseket SPRO-ban ?
Egyébként mindenképpen fejleszd magad és nézelődj másfelé a gyakorlati tapasztalatokért, mert az ilyen tudás tudás arany.
Én éppen egy olajcég nagy értékű lízing kezelő-megoldását paraméterezem agyba-főbe és közben szerződés-portfólió migrációt is csinálunk több-kevesebb sikerrel az OMBM ( oldd meg, b.. meg ) módszertan szerint.
A szoftver szállítójának olyan alapfogalmakkal gyűlt meg a baja, mint hogy migrációs dátum, carry-over egyenleg, stb...
OTC-t más ügyviteli szoftverben pararmétereztem , teszteltem én is eleget pár éve, még szerettem is. Egyszer lehet visszanézek arra a vonalra is.[ Szerkesztve ]
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
dellfanboy
őstag
válasz xenom0rph #30554 üzenetére
SAP CO upgr van most nálunk ( meg akad mas is), pénteken egyutt soroztem 1-2 konzulensel, volt koztuk egy magyar srác o 60k eur-t kap itt amsterdamban... asszem 2-3-4ev tapasztalata van. en nem nagyon gondolkoznek, hanem dobbantanek.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest