Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atos23

senior tag

válasz djgeg #3054 üzenetére

Ez szerintem is nagyon jó pénz, kár eldobni a melót. Ha leosztva 300K felett vagy, az ennyi munkáért több, mint álom. Nem azt akarom ezzel sugallni, hogy jó a zacsilengetés egy munkahelyen.
    Ilyen összegért pl. fejlesztő melóban halálra stresszelne Téged a vezetőség, felborított határidőkkel, előre sorolt ügyfelekkel, kifizetetlen túlórákkal.

Én vidéken (Eger) mindenes pozícióban, 8 fős cégnél 118K nettót keresek Cafetériával, 9 év gyakorlattal.
    Itt már felmondtam egyszer, elmentem a Tigázhoz dolgozni. Ott kb. 190-re jöttem ki, szintén itt Egerben. Elkövettem a hibát, amit most Te akarsz :) Annyira nem volt meló, illetve specifikus retkek voltak, hogy nem éreztem magam informatikusnak. Így inkább a kevés pénzért visszajöttem oda, ahol a 8 órát valódi termelő munkával tölthetem el, cserébe nulla megbecsüléssel. :) Nem enyhén csesztem el, mert kiderült, hogy ha még kibírok 3-4 hónapot, akkor felraknak vezetőnek, mert elégedettek voltak a speckó munkák elvégzésével.
    Szvsz szerintem is keress maszekot, és gondolj arra, hogy egyszer neked is házat kell építeni, gyerkőcöt ruházni. Nagy kalandra pedig javaslok néhány év külföldöt, ha mégis ott a zabszem.

Egyébként én most 30 évesen, éppen fősuli befejezés után járok pesti interjúkra. Sok helyen hanyatt vágták magukat, mikor 300 nettót megkértem, volt ahol majdnem fel kellett locsolni a vezetőt. :)

Becsüld meg amid van, vagy lépj nagyot, de csak ELŐRE!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák