- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Sempronius89 #25938 üzenetére
Ez a leteszem a nevjegyem az alap, kb mindenhol fejlesztettem, ujraterveztem, dokumentaltam valami maradandot. Ha rugalmas a szervezet, megvan a support es nincsenek gatlo tenyezok, akkor egy ev alatt durva impactje lehet az embernek.
Egon: Szerintem manapsag mar sokkal gyakoribb, hogy az elso naptol erteket teremt az ember. Eddig ahol voltam elvaras volt, hogy az elso napon mar nyitod a PR-t valami apro bugfixre es ha minden jo, megy ki productionbe. Nyilvan kell ido mire mindent atlat az ember, de ez nem jelenti azt, hogy addig nem termel erteket. En sok mindent megtehetek, de volt munkahelyemen pl. a CIO meg a CISO oneletrajzaban is volt job hopping blokk egyre magasabb felossegi korokkel, pedig Fortune500 vallalatrol beszelunk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sempronius89 #25938 üzenetére
Ilyen "maradandót" mindenki alkot munka közben.
Most ha visszagondolok mindenhol "otthagytam a névjegyem", nincs ebben semmi extra. Ezért fizetnek.
Egy teljes business unit alapjait raktam le mostani helyemen, csomó tech megoldást én hoztam be az egész rendszerbe, kollégák azt sem tudják eszik-e vagy isszák ezeket. Épp készülök felmondani idén, szép lesz.... Na mindegy, majd a diverz és inkluziv gyakornokok tovább viszik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest