Új hozzászólás Aktív témák

• hdanesz

őstag

válasz Egon #37234 üzenetére

Szerintem meg akkor érdemesebb váltani amikor eljön a 'de hát most kapott rendkívüli béremelést, minek emeljünk?' témája. Főleg ha valaki amúgy nincs rosszban a jelenlegi munkájával.

Alaposan bele lehet tenyerelni a kaktuszba egy új hely esetén. Plusz egy - szerintem - jó főnöknek nyíltan kellene kommunikálnia és lehetne is vele nyíltan kommunikálni visszafelé is. Ha nem ér célt a szép szó...vagy csak a hitegetés megy hónapokig, akkor az más helyzet.

Nekem nemrég volt hasonló esetem. Volt offer másik cégtől, amúgy érdekelt a meló..de volt valami fura érzésem. Nem tudtam megmagyarázni micsoda. Nem volt olyan egyértelmű 'ez kell nekem' érzés mint az eddigi váltásaimnál. Közöltem a jelenlegi főnökkel, hogy ez van....mennék. Vagyis megyek. Ez délután történt. Kért időt másnapig. Délelőtt már hívott az ajánlatukkal...

Végül maradtam. Utólag derült ki, hogy több szempontból is jól döntöttem. Egy ismerős haverját vették fel, azóta szegény úszik az árral. Néha sajnos szemben is. Nem feltétlen mindig a több pénz lesz a nyerő megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák