- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz adalbert1 #12471 üzenetére
Pont par hete szamoltam ki, hogy mennyi felesleges idom megy el eves szinten, amit hasznosabban is tudnek eltolteni, pl. uj nyelv megtanulasa, masodik diploma vagy barmi es eleg durva szamok jottek ki. Ha nem vagyok tul szigoru, akkor is heti szinten talaltam 20 orat, ami eves szinten tobb mint 1000 ora. Mindezt ugy, hogy naponta a sportra megy el 2-3 ora. Mondjuk gyerek meg nincs, szoval nem feltetlen mervado az en helyzetem. De szerintem mindig lehet talalni idot, csak kicsit utana kell szamolni mire mennyi megy el. Es aztan priorizalni kell, nem muszaj am mindennel foglalkozni, van amit el kell engedni. En pl. nem nezek sorozatokat, nincs multiplayer jatek, nincs telefon nyomkodas, facebook stb. A tanulas egy reszet pedig bevittem a ceghez, sokszor akad uresjarat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- AMD Radeon VII 16GB Videókártya szép állapotban csavarmatricás
- I7 Gigabyte Gaming minőségi erős gép eladó! V1 Snow Edition! Alig használt szinte új...
- AMD Ryzen 7 7800X3D
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest