- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Bittorrent topik
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
CandySR
tag
válasz
rakpartiroka #5699 üzenetére
"Három kattintás után jött az sms: 37740 forint cserélt gazdát, a telefon pedig elindult Magyarországra."
Jó az 40-41 ezernek is manapság és az ÁFA-ról megfeledkezett a zsurnaliszta! 27% még ráugrik
"Nagyjából két hét múlva csöngetett a postás."
Talán ha DHL-lel rendeled igen, de amúgy soha. Min. 1 hónap. Teljesen lelassult a posta és a vámolás is
-
rakpartiroka
tag
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/02/11/okostelefon_negyvenezer_forint_alatt/?teljes=
-
cancer98
csendes tag
válasz
KurtCobain #5690 üzenetére
Egen.
-
hevizms
addikt
Remélem a napokban már a kezemben lesz a teló.
Már "adatok feldolgozása" státusz van.Összehasonlitom a Xiaomi Hongmival pár dologban.
Ha valakit ezzel kapcsolatban érdekel valami összehasonlitás,akkor irjon.Hirdetésemet változtattam kedvező irányba a leendő vásárlók felé(árzuhanás)[link]
-
gocsi
csendes tag
Bocs a hirdetésért, gondoltam aki vásárlás előtt áll, az benéz ide, olvasgat a telefonról. Illetve hátha akar valaki még egyet, ha már van.
-
gocsi
csendes tag
-
Vicu21
tag
Kösz az együttérzést!
telóval még nem jártam így, de tvbox-szal már igen.
Kifogtam pár hibás tételt az első rendelésemnél...
akkor az volt a megoldásom, hogy szétkaptam, és az alaplapot a munkahelyemen egy SMT kemencén átküldtem... 1-2 perc 200 fok fölött minden esetben segített...
netezés közben hal a teló, lehet, túlmelegszik.... -
drr
őstag
válasz
KurtCobain #5673 üzenetére
Most nem lettem boldogabb...
Legtöbbször netezés közben hal meg a teló... -
KurtCobain
őstag
Az a hajszárítózás nem hiszem, hogy sokat érne.. ugye ennek az lenne a lényege, hogy a SoC alatti forrasztás megolvadjon és az esetleges repedések, kontakthiba megszünjön. De a hajszárító nem bocsát ki akkora hőt.
Jó példa erre a VGA-k megsütése.Szvsz kifoghattál egy gyári hibás példányt.
-
Vicu21
tag
Halló,
láttatok már ilyent? mitől lehet?
CWM 6.XXX megvolt a három vipe, miui v5 felment... egy jó pár alkalmazás tyúklábas lett / maradt.
felraktam TWRP-t, ugyanúgy megvolt a vipe, ugyanazt a romot húztam fel, a tyúklábak eltűntek, magyarul beszélt... -
drr
őstag
Most rakom vissza egy korábbi rendszermentésemet, vájpoltam előtte kétszer. Arra lettem figyelmes, hogy a TWRP 76%-os aksit mutat... Most aztán teljesen kész vagyok
A lefagyásról még annyit, hogy az oroszok meredek dolgokkal próbálkoznak, az egyik a proci lábainak az újraforrasztása. Aki nem viszi szervizbe, az hajszárítóval szokta sütögetni
Állítólag segít... És eredményes az is - állítólag - ha a proci órajelét visszaveszik... Valami emberibb megoldás nincs még? -
drr
őstag
Pár perce netezés közben ismét lefagyott a teló majd újraindult magától. Ezután viszont 81-ről 32%-ra esett vissza az aksi... Mi a fene lehet nálam
-
fuze
őstag
-
Henker2
addikt
Én a kezdetektől a gyári töltőjét használom a G3T-nek. Eddig semmi bajom nem volt vele. Max. a konnektorból való kihúzásnál van némi probléma, mert a 220-as csatlakozó alj néha benne marad.
-
siminhu
tag
Sziasztok,
A team force rom om eddíg rootolt volt most eltűnt a root jog, hogyan lehetvez?
Köszi,
Sim
-
tihibaby
senior tag
válasz
rakpartiroka #5652 üzenetére
Detto!
-
matthewKER
tag
Az egységesítés miatt már minden ilyen töltő 5V-s, ugyanis az USB szabvány ezt írja elő. mA kérdésben teljesen mindegy milyet használsz, ha az legalább 500 mA-s, ugyanis ez az USB szabvány. Nem megy tönkre a töltő, csak ha gagyi. Ennek ellenére célszerű mindenhez legalább 1A-s töltőt használni, mert ezesetben gyorsabb lehet a töltés, ha a telefon fel tudja venni az 1A-t. Ha meg nem tudja felvenni, akkor is jobb, mert így kevésbé van terhelve a töltő és ezért kevésbé melegszik.
-
drr
őstag
Hogy áll a LeWa fordítása, srácok???
-
imregy
csendes tag
válasz
rakpartiroka #5652 üzenetére
Már a műanyag minősége fogásra is rossz,nem megmunkált,az első töltést követően pedig égett szagot éreztem és nagyon melegedett.
-
Flexy90
senior tag
válasz
siminhu #5653 üzenetére
Másold a /system/media-ba a csengőhangot, ne az sd kártyára.
kress: Nem tudom hol olvastad, hogy az áramerősségnek legalább annyinak KELL lennie, mint a gyári töltőjé, inkább csak ajánlott. A töltés időtartama miatt. Abban sem vagyok biztos, hogy ez a kínai gyári töltő lead 1A-t. Azért nem használjuk többen, mert rossz minőségű!
-
kress
aktív tag
Hello,
felhoznám újra a töltő választás témát. Vissza olvasgatva, mindenki össze-vissza használja a különböző régi töltőit.
Én úgy tudom, hogy az output feszültségnek meg kell egyeznie a gyári töltőjével, az áramerősségnek pedig minimum annyinak kell lennie mint a gyárié (különben a töltő tönkre mehet).
Nekem ZTE Blade-m volt, annak a töltője 5V / 750mA-en megy, míg a gyári G3S 5V / 1A. Ezek alapján ez nem jó párosítás, de páran írták, hogy ezt használnak, valamint van aki 850mA-est.A kérdésem az lenne, hogy ki mit tud ezekről az "arányokról", aki kisebb A-es töltőt használ hozzá az észlelt bármi problémát a telefon vagy a töltő oldaláról?
Aki használ "konnektor -> USB port" töltőt az melyik márkát és típust ajánlaná?
-
CandySR
tag
válasz
rakpartiroka #5647 üzenetére
Köszi!
-
Terentius
őstag
Minideales romom van és nincs rajta voice search.Hogy kell feltenni? Illetve tervezem a spanyol romot,érdemes?
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Volt valakinek olyan gondja, hogy hiába állított be csengő hangot mindíg a gyárit játszotta?
Köszi,
Sim
-
qad
senior tag
válasz
CandySR #5640 üzenetére
1 hónapja nyúzom ezt az agybadugós típust. canyon cnr-ep8bl
-
CandySR
tag
Helló, utazik felém egy G3T SG-vel
Ti milyen headsettel használjátok? Pl. egy Samsunggal fog menni, mert olvastam valahol, hogy válogatós. Köszi!
-
Shia-ko
aktív tag
Hali,
volt egy G3S-em, amit kicseréltek garanciában, mert a mikrofonja halott volt.
A mostaniban ok, (GPS is, stb) viszont az SD kártyákkal nincs kibékülve. A 32GB-s A-Data folyamatosan formázni akarja (mondjuk annak máshol is van baja), a 32Gb-s Samsung általában működik, de az is igaz, ha nem használom a telót, akkor folyamatosan 'újra felismeri', majd egyszer csak úgy veszi, hogy ki van véve. Ha használom a telefont, akkor sesom problémázik, minden megy is róla.
Bármi ötlet? Vgay sikerült két olyan kártyát szereznem, ami kuka?
Köszi
szerk.: a gyárból kapott, rootolt rom van rajta 4.2.1 -
mazseee1
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet screenshot-ot készíteni? Több telefonnál láttam hogy valamilyen gombkombinációval lehet csinálni, de eddig nem jöttem rá hogy g3s-nél lehet-e vagy nem? A válaszokat előre is köszi
-
ddsteel
aktív tag
Hali, van egy fekete, 0 perces 11 hó garis eladó G3T-m, akit érdekel, írjon privit.
-
benjoe1
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a mobil adatkapcsolatot (mobilnet) melyik főképernyő widget programmal tudnám be-kikapcsolni. Tudom, hogy a gyorsbeállítások panel alatt lehet, de én widget-el szeretném egy érintésre. A Power Toggles nem kapcsolja be, csak ki.
-
tiko76
aktív tag
Van AOSP 4.2.2 v3.1
-
kispal87
aktív tag
válasz
rakpartiroka #5622 üzenetére
Vaterán 400.-Ft métere és igen fekete színű.
-
beers
addikt
válasz
Terentius #5629 üzenetére
Talán a témaösszefoglalóban?!
-
Terentius
őstag
Üdv!
Nekem ma jött meg a G3T-m.Az lenne a kérdésem,hogy tegyek fel egy új romot?Ha igen melyiket?Jelenleg a 20130815 minideales van. -
cancer98
csendes tag
válasz
cancer98 #5623 üzenetére
Bakker, megvan. Fura, máshogy képzeltem el.
Ha leszedted a hátsó borítást, jobb alul van a motor. Úgy néz ki, mint egy gombelem, két vezetékkel.
Most, hogy szerelgetem a G3S-em, előtte meg a HTC Sensation-öm buheráltam,
erős minőségbeli különbséget tapasztalok a HTC javára... -
petya_86
csendes tag
válasz
kispal87 #5618 üzenetére
Annyira megleptél a "csak a felső fém részt tettem vissza vele" mondatoddal, hogy kíváncsiságból felpattintottam egy pillanat alatt a körmömmel.
Természetesen vissza már nem tudtam rakni.
Mivel csak Palmatex cipőragasztót találtam itthon (azt írja, hogy ami fémre is jó), így megragasztottam azzal. Remélem a helyén marad. -
kispal87
aktív tag
válasz
petya_86 #5617 üzenetére
Sajna kispórolták szerintem 2 oldalról a ragasztót, csak fent és lent van ragasztva. Én most vettem 2mm széles 3M ragasztót, majd ha lesz kedvem szétszedni beragasztom vele normálisan. Most csak a felső fém részt tettem vissza vele. Egyébként valaki linkelt már róla videót is hogyan kell a kijelzőt beragasztani.
-
petya_86
csendes tag
Sziasztok,
A kijelző elválás problémát oldotta már meg valaki házilag? Nem szeretném visszaküldeni emiatt. -
drr
őstag
Én sajnos megint lefagytam, most SMS írás közben... Lehet hardverhibás a telefonom???
-
agoka07
senior tag
Szeretnék más stílusú ikonokat a status bar-ra, lehet valahogy exportálni Gravity box-ba?
-
Vicu21
tag
új alapsáv, ha valakit érint
felraktam, a teló müxik, rosszat nem teszel vele.
más fórumokon azt írták a 2G/3G-s problémákat oldaj meg -
Chronos6
tag
Használt G3S-ek mennyiért szoktak elmenni?
-
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Épp tervezem, hogy gyarapítom én is eggyel a Jiayu G3S felhasználók táborát. Honnan lenne érdemes rendelnem? Találtam valahol 41.000 ft-ért minden sarccal együtt, de sajnos elvesztettem a linket.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest