- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- OLED monitor topik
- Állvány topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Hello emberek!
Már egy-két napja böngészem a netet, de nem találtam még jó megoldást az alábbi problémához:
Netbeans-t használok, szeretnék csatlakozni egy általam készített MSSQL adatbázishoz, de egyszerűen nem akar összejönni. Az alábbi hibaüzenetet kapom: com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException: Login failed. The login is from an untrusted domain and cannot be used with Windows authentication.
A kódom pedig a következő:
Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver");
String url = "jdbc:sqlserver://localhost;instance=SQLEXPRESS;databaseName=prog3_ef;integratedSecurity=true;";A driver-t leszedtem Microsoft oldaláról, csatoltam is a projekthez. 1433-as port nyitva van, működik is. SQL Server Browser service fut.
Már vagy 5-6 féle változatot kipróbáltam, windows authentication-nel és anélkül, de nem akar összejönni. Egyik oldalon azt is írták, hogy netbeans-ben nem is lehet így csatlakozni és inkább állítsam át "SQL Server and Windows Authentication mode"-ra a Management Studio-ban, hogy „sa”-val csatlakozzak, de az sem ment. Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest