Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz radi8tor #191688 üzenetére
Nápoly egyik legjobb pizzériája: Di Matteo GMaps link (azt hiszem a 10k+ értékelés mindent elmond), ott vannak a fotók között a menük
10 eur felett nincs pizza, de inkább 7-9 között mozognak a legnépszerűbbek
először 2014ben voltam itt, majd most 2023 januárban, és az állam leesett, hogy a nálunk lévő 50% éves élelmiszer infláció helyett ott azt láttam, hogy max 1EUR-t dobtak rá 9 év alatt, de lehet még annyit sem
másik ilyen hely: [link] , ugyanilyen árak
Lehet karigerizni is, de én inkább a másik vonal felmenőit emlegetném, mert ami itt történik, az világtörtelmi "csoda" ... itthon mennyiért is rendelsz egy pizzát egy olyan helyről amit nem köpködnek össze a patkányok?
Forte árai emlékszem, havi akciós pizza 990 volt, és a cuccosak 1500-1700 körül, családi pedig 3500 körül, most minden x2[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz radi8tor #191688 üzenetére
Nem lattam még olyat itt.
Nem tudom, hoztak a pizzát. Szerintem 15 eurónál nem drágább.szekra
Tegnap mertem magam, 2-3kg jött fel. Többnek éreztem, mert kaja és pia bevitel azért van rendesen, igaz dolgozunk is mellette.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest