Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
agabe
addikt
válasz -secret- #117323 üzenetére
Beleneztem a HAndrasos kozvetitesbe...hat beszelnek csomot az errdeti hang meg alig hallatszik, meg van par masodperc keses (logikus a ustream miatt).
Nem mintha eddig barmi erdekes lett volna (Tim Cook az elejen jol beszolt az amcsi kormanynak azert az jo volt )
Most is az apple wach-al kezdik a tenyleges bemutatast.
Na olcsobb is lesz. Ettol meg nem akarok venni:/[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -secret- #117031 üzenetére
Nem éppen. Ha nem vagy bekötve és egy olyan útra tévedsz, ami hogy is mondjam egyenletlen. Akkor le fogsz esni a vezető ülésből, ezáltal nem tudod fogni a kormányt, és balesetet is okozhatsz.
Szóval a biztonsági öv nem csak téged védhet meg. Az arra való, hogy ott maradj az ülésben.Hunt3r22: nem lépheted át a záróvonalat kátyú esetén sem. Mindig az útviszonyoknak megfelelő sebességgel kell haladni, és akkor ki tudod kerülni a kátyút záróvonal átlépése nélkül is.
Szemből jövőket nem veszélyeztetheted egy kátyú kikerülése miatt.⭐ Stella
-
-
-
Blaise
veterán
válasz -secret- #116729 üzenetére
Neked van igazad, ezen annyira fel szoktam baszni az agyam
Sok majom megtanul pát szót angolul, rögtön elkezdi hinteni hogy ő már nem néz szinkronosan filmet, sőt felirattal se, mert ő már mindent ért, meg különben is milyen gáz már.
Külön öröm, amikor arról akarnak meggyőzni középfokú nyelvvizsgát sokadjára abszolvált emberek, hogy pl a House of Cards tökéletes érthető nekik, amikor tele van amerikai poltikai szlenggel.
Én elég jól beszélek angolul, napi szinten használom munkában kommunikációra, de mégis szeretek szinkronnal vagy felirattal filmezni.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #116642 üzenetére
Itt van 1-2 ember kb akinek nem sikerül felfogni hogy nem ér 20x annyit egy eredeti dolog mint egy normális utánagyártott (jelzem normálisról beszélek, nem szarokról), mivel közel se annyival jobb az eredeti mint amennyibe kerül.
Amúgy iPad 2-ömhöz vettem még én is Smart Cover-t valami 1500-ért, most hogy kaptam iPad 2 helyett 4-et adtak hozzá eredeti ugyan olyan Smart Covert, nem nagyon találtam különbséget miben lenne minőségibb. A mágnes ugyan úgy rácuppan, eleje hátulja is hasonló..
-
madgie
titán
válasz -secret- #116300 üzenetére
Ó, régi szép idők, hány lagzira pofátlankodott be a brigád! Volt olyan, hogy a rántott húst, meg a sült combot a fehér póló alá dobta be a sógor, mielőtt kirakták... ott meredt kifelé a csont
Aztán másnap az anyja meglátta a csupa zsíros fehér pólót, inkább kib*szta a kukábaradi8tor1: akkor képzeld el az én helyzetemet fotósként egy-egy lagzin. Ha csípősebb vagy zsírosabb a húsleves, akkor a májam SOS átküldi az egészet Rendszerint azon imádkozom, hogy legyen rántott hús meg rizs, vagy sült krumpli oszcső'. az sem túl egészséges, de abban nincs semmi olyan, ami megakadályozná a további munkavégzést
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #116095 üzenetére
Nekem még nem jött meg, de valaki írta rendelt i6 vagy 6s topikból, és egy kalap szar...Valóban? Én most meg se tudom nézni majd 5S-re nem jó...
Más mindenkinek:
Amúgy most hogy 6S után használom most az 5S-t teljesen jó érzés, kellett már kicsit újra ez a méret, forma világ, szerintem ha megjelenik ez az 5SE és realizálódik az ára, rá is megyek egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest