Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Akkor én a helyedben meglesném a magyar posta honlapján tracking number alapján,h wtf 3 hét alatt ki szokták hozni...Mondjuk nekem múltkor az okos postán nem hagyott értesítőt,h megpróbálta kihozni 2x, aztán én nézhettem utána,h vajon hol is van a csomagom....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Dehogynem. Attól, hogy nem klisés, még lehet valami összhangos. Amúgy nem tudom láttad-e a képet, de a zakó alatt kis részletben látszódó pólónak fekete-fehér mintája volt, pont mint a fekete cipőnek a fehér csíkjai és fűzője. Közte pedig teljesen sötét. A képen a telefonon nem volt bumper sem, pedig mindig szoktam feltenni, de ehhez nem illett. (A háttér is fekete-fehér volt a telefonon). Attól függetlenül, hogy nem volt általános értelemben véve elegáns, még teljes mértékben megvolt az összhang.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Jaja, van tracking is
Parasite: szerintem meg pont hogy az eredeti hangok katasztrofálisak, engem nagyon idegesít,h Seth MacFarlane játszik 4 szereplőt egymaga...Magyarul sokkal, de sokkal jobb szerintem
Amit én angolul nézek, az a How I Met Your Mother, The Good Wife, meg a Castle és a Californication 1-1 évadát néztem még meg angolul
Sokan panaszkodnak a magyar szinkronokra, de nekem az esetek 90%-ában semmi gondom velük és van, hogy emelnek is az adott film/sorozat színvonalán, mint pl a Family Guynál, meg volt még pár másik film/sorozat is, bár azoknak a címére már nem emlékszemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
agabe
addikt
sok progi hattrben neha felebredve tesz hozza sulyos orakat az ilyen hasznalati idokhoz
Kijelzod fele ennyi ideig lehetett aktiv kb ( vagy talan kicsit tobbet), de ezt a jelenlegi kijelzesi rendszerrel sosem fogod megtudni, meg azt sem pontosan mi porgette a szamlalot (procit alig hasznalva es persze kijelzo nelkul)(#31565) manchester85:
vegyel majdnem fele ennyiert mas rendszeru telot...ket evig az is kibirja, vagy be kell vallalni most ezt. gyartok kihasznaljak a lehetoseget es mi szepen leperkaljuk az extraprofitot.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Ilyet még új korában se tudott az enyém. Mondjuk csak zenehallgatással esetleg összejöhetne.
Marad az i4, keveselte a +40-et, így nem lett üzlet. Ha csak az új iPhone nem lesz számomra kihagyhatatlan, és persze lesz is épp rá keret, akkor lecserélem majd arra, ha nem, akkor marad az idők végezetéig ez.
-
legenda
csak zenét hallgat valaki, és 4s, illetve 5 alatt is tehet be akár sokkal jobb értékeket mutató képet is, ezért nem veszem figyelembe az ilyesmit, de legalábbis csak fenntartásokkal...
ejj, ha itt is lenne olyan, mint android alatt, hogy pontosan kijelzi, hogy mennyit ment a kijelző...stb, sok ember nem linkelgetne szélsőséges értékeket - itt nem rád gondolok, az iphone témában van néhány sokkal érdekesebb kép![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
elpatkorado
aktív tag
Szerintem akkor maradok a 4-nél.
Tommy Da B1G: Az a hosszabb táv olyan 1, max. 1,5 év. Szerintem addig kibírom vele.
Egyébként olyan fél éve olvasója vagyok a fórumnak, csak nem szóltam hozzá. Remélhetőleg még a héten csatlakozok hozzátok.
Ui. Tök jók ezek az Easter Egg-ek.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Haha, nekem is volt egy iTouch 2g az e52 mellett! Jó páros voltak.
Amúgy pl. ezzel, hogy Nokia már nem is gyárt a finneknél telefont, meg Európában is alig, ezzel elásták magukat. Értem én, hogy Ázsia (főleg India és Kína) most nekik a célcsoport, de akkor is milyen jól bírták a finn honban legyártott telóik. (Mondjuk az e52 egy kicsit kilóg ebből a szempontból.) Hülye globalizáció.6230i: A középső gombot sokan felhozzák, de nálam minden ok vele. Például a Sony Ericsson K300i gombja sokkal rosszabb volt. 2 év alatt megadta magát, pedig alig használtam a készüléket. (Első mobilom volt.)
[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
Húú, az e52-t még a mai napig visszasírom néha. Eszméletlen jól néz ki szvsz. Még fél éve el is gondolkodtam rajta, hogy visszatérek megint, de inkább hanyagoltam. A galéria nézegetése igencsak szaggatott rajta, meg az összeszerelése sem volt az igazi szegénynek.
Fesztiváltelónak meg a mai napig használok egy 6230i-t. Karcot is alig látni rajta.meg
-
manchester85
veterán
-
TheMarci
addikt
Biztosítás a kulcsszó, és is sokat gondolkodom azon, hogy ha betörnek, mi sok dolgot vihetnek el. Plusz riasztó, és kamerák. Mindezek ellenére, ha elmegyek itthonról sem hagyom látható helyen a macbookomat sem. Amúgy kocsi miatt sokkal jobban lehet aggódni, hamarabb lopják el azt, mint hogy betörjenek szerintem.
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
Szép
Nem rossz sport a baseball amúgy, de tényleg nem gondoltam volna,h itthon is van már Én amerikai focizni akarok már egy ideje, csak még nem sikerült közeli egyesületet találnomPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Láttam, köszönöm
Legalább érzem,hogy érdemes írnom ilyen és hasonló cikkeket, csak elolvassák páran
Ahogy elnézem, ez az új iTunes is megérne egy cikket, rohadt bugos nekem (tegnap részleteztem).
mondomén: Mászkálni? Inkább lecsapni az öregasszonyt vele, aki előtted fikázza a termelő paradicsomát, hogy milyen csúnya (csak ezért ment oda, nem vett). Ma délelőtt volt ez, asszonnyal a szokásos piac túrán.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tiszta bug... Playlisthez nem lehet hozzáadni később albumot, mert nem jeleniti meg, csak ha ijra letrehozom es bemasolom, plusz ilyenek... Eleg idegesitö. Bocs, iphonerol irok ekezetek azert nincsenek!
Szoval nekem eddig nem jott be... Amugy szep es jo, csak otpercenkent felidegel...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Jaja, ha csak 1 dolgot akar az ember, akkor jobb ebayen free shippingeset keresni, de én pl 18 dolgot rendeltem és így mindjárt nem volt olyan vészes a postaköltség.
Xero: számomra fontos,h védve legyen a teló + a tokok nagyrésze feldobja az amúgy is jó dizájnját a telónak. Egy ideje bumper nélkül használom a 4S-emet, mert így jobb a fogása, de az elő + hátlapi fóliát semmiképp nem venném le, mivel nem akarok 1db hajszálkarcot se meglátni a telón.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kristee
tag
Úgy érdekelne, hogy hogyan tudtok boltba ilyen gépekről véleményt alkotni kézre állás és tömeg tekintetében, amikor pont középen hátul ott az a rohadt rugós csati ami visszahúzza és annak is van tömege, meg útban is van
Telefonnál meg még egy szájbatekert randa, vaskos bumper is van rajtuk, legalábbis vodánál tuti...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
kristee
tag
Én is egyet értek azzal, hogy aki jól vezet, vagy látszik, hogy van érzéke hozzá az mehessen
De van olyan akit nem engednék el egy jó darabig, mert egyszerűen nem érzi meg az oktatás alatt eléggé.
Én az első évben vezettem 28.000km-t és szerintem kifejezetten jót tett a további vezetésemnekMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
Mela Kehes
addikt
Ez a szülőre van bízva szerintem. Az ő gyereke, az ő kocsija.
Volt olyan tanulóm, aki elsőre átment, de bizony kapaszkodnék mellette, de olyan is aki harmadjára és a kocsimat odaadnám neki egy körre."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
kristee
tag
Amennyiben az irodai gépet kérdezed:
Apple Cube, van belőle kettő is, az egyiket apám használja bim szervernek (építész és a csapatmunkát onnan hostolja a gépek közé)
A másikat én szoktam hajtani netezésre meg office-ra tökéletesMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
kristee
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest