Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz zack #9074 üzenetére

    Na, nem is tudom, mivel kezdjem. Írtam egy teljesen diplomatikus hangnemű hozzászólást, konkrét kérdésekkel, amire a legelső reakciód egy személyeskedés és az objektivitásom minősítése volt, holott csupán érdeklődő szemszögből írtam. (Azt is leírtam, hogy nem vetem el a váltás lehetőségét.)

    Nem tudom, mitől jobb a droidos értesítő, amikor pl. magát az emailt vagy az üzenetet nem is látod benne, csak azt, hogy hány érkezett. Magyarul zárt képernyőn semmit nem fogok látni az értesítésekből? Illetve a képernyő közepén se jelennek meg jelzések, amikben pl. látom az email küldőjét meg az üzenet egy részét? És ettől jobb a droidos változat? Értem. :) Nekem speciel fontosabb, hogy látom a sávban az emailt is, mint az, hogy van benne egy bluetooth kapcsoló. :)

    Kösz, hogy felvilágosítasz arról, hogy nem mind1, hogy milyen kategóriás droidról beszélünk. Ez eszembe se jutott volna... Bár nem tudom, ezt mire vonatkozólag írtad.

    Szerintem rajtad kívül még soha senki nem állította azt, hogy a droidra jobb alkalmazások vannak. (időzített sms, időzített profil váltó, beszélgetés rögzítő, stb)

    Na, látod, ezeket én pont lesz*rom. Ha vkinek sms-t akarok írni, azt megírom, két profilt használok, némát vagy általánost. A beszélgetéseket pedig nem szoktam felvenni. Ezek aztán tényleg komoly dolgok. :DDD

    mitől lesz jobb nekem, ha a rendszer bütykölésére fordítom az időt, ahelyett, hogy a milliónyi alkalmazást próbálgatnám
    Nem értem miért gondolod, hogy Androidon nincs így?

    Attól, hogy folyamatosan arról beszélsz, mennyi mindent lehet állítani droidon. Minden állítás, témázás, változtatás csupán unaloműzés, és elszakadás a tényleges tartalomfogyasztástól, amit maguk az alkalmazások nyújtanak.

    Igen, unalmas az iOS, de unalomból váltani az nem feltétlenül jelent jobbra váltást. És minden, ami új, az nehezebben kezelhető, hisz nincsenek meg azok a beidegződések, amik az unalommal együtt járnak. Ergo, több időt fog tölteni az ember a rendszerben történő barangolászással, ami szintén annak tanújele, hogy kevesebb időt fordít tartalomfogyasztásra. Több beállítási lehetőség, személyre szabhatóbb rendszer, több "bütykölés". Mit nem értesz ezen? Ez olyan, mint a kertész és a kertben pihenő ember esete. Van, akit az szórakoztat, hogy itt-ott állítgat ilyen-olyan dolgokat, más meg úgy tekint a telefonjára, mint homescreen se lenne, mert csukott szemmel megnyitja, amit akar, addig meg oda se néz. Kivéve a zárt képernyőre vagy a noti sávra, ami viszont ténylegesen hasznos változásokat mutat.

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák