Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz whitezo88 #8499 üzenetére
Úgy, hogy az iPad2 premierkor kb 20-30forinttal kevesebbet ért a dollár...
Amúgy ez egy vicc, amennyibe itthon kerülnek az Apple termékek, Amerikábana 60-70%-a az áruk az itteninek...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whitezo88
nagyúr
149k lesz itthon a New iPad. Ez hogy lehet, mikor a dollár és euró nincs az egekben és a 2es 142 volt? és 499 dolcsi ugyanúgy?
-
xlife11
senior tag
válasz korpicschess #8483 üzenetére
Király, 2magon nem akad a scroll, ezt is megéltük
-
Ragnar95
félisten
5 magosat írni valóban hülyeség, de a 4+1 igaz, mivel ugye van egy irányító mag is, ami bár számítási műveleteket nem véez, így nem okoz gyorsabb működést, de attól még ott van
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
Megtaláltam, valami ilyesmire gondoltam. Kommentek között írt Everman érdekes dolgokat erről, Mordon néven keresd.
8482: Aki nem hater, az szerintem nem gondolhatta komolyan, hogy hazudott az Apple. Várható volt. Hogy milyen teszteket és próbákat csinálnak, az persze más kérdés, de ezt meg mindenki csinálja.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nggabi
félisten
-
blokad
senior tag
válasz korpicschess #8485 üzenetére
Ha találsz rá vevőt
-
blokad
senior tag
válasz korpicschess #8483 üzenetére
Hány perc köbö?
hagyjukmár
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
blokad
senior tag
válasz korpicschess #8480 üzenetére
Milyen rendelleneset láttál rajta?
Mikor érsz rá?
-
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #8477 üzenetére
Azért egy nem érintőkijelzős telón netezni nem egy nagy élmény
Ez az egyik legnagyobb élőnye az érintőkijelzőnek, sokkal élvezetesebbé+könyebbé teszi a böngészéstPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
Az lehet, de valljuk be, hogy hackkelted, de egy átlag user azt nem fogja és annyit fog észrevenni, hogy lassú. Baromira lassú. Én láttam ismerősnél 3G-t 4.2.1-gyel és noylat nem szeretnék. Akkor inkább már android, az előbb említett telefon, azzal a szofttal teljesen vállalható és normálisan működik még hack nélkül is.
-
blokad
senior tag
válasz DanielK #8469 üzenetére
Eddig egy iPod touch 2g-t használtam. Egyrészt megszerettem a világot és a rendszert, másrészt, mikor vettem jobbra nem igen volt pénzem, és egy két androidos csodához képest még bőven vállalható 4.2.1-gyel is a sebessége, ezért vettem iPhone-t. Nem menőzni, nem villogni, hanem, mert a 4 éves telefon most annyi, mint az egy éves androidos csoda, valamit csak elárul róla nem?!
Szerk.: a telefonból így is kivan hozva a maximum.. sok minden felesleges árnyék és animáció törölve, viszonylag folyamatos a rendszer, van homescreen wallpaper és virtualmemory hack-kel 80 mb köré is mehet akár a memória..
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Ha ennyije van, akkor minek vesz iPhone-t? (Főleg egy 4 éves lassú konstrukciót?)
Azért az iPhone 3G használtan sem olyan olcsó (35-40k). Annyiért egy normálisan működő új Samsung Galaxy Minit is kap az ember (normális szofttal, 2.3.4) és legalább több mindenre tudja használni. Még egy sz*ros Adobe Reader is fut rajta. ezért nem értem, nem más miatt. -
nagyúr
...de értem, csak el kellene olvasnod az előző hozzászólásomat: "a gyári appokon kívül semmi sem támogat "
Azért írtam, mert pont az előbb beszéltük, hogy a gyáriakon kívül már semmit sem fog tudni pluszban rátelepíteni, mert mindennek újabb szoft kell. Biztos sok olyan ember van, aki csak és kizárólag a gyári appokkal használja a telefont hosszabb távon. Persze, most jön az,hogy "mi van,ha ha rövidebb távon használja", stb, ebből lehet végeláthatatlan vitát kreálni.
szerk: Jahh, még jó, hogy ezt azért elárulod így 10 hsz után.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz icecave #8465 üzenetére
Tényleg nem érted? Támogatja ugyanazokat az appokat, mint a gyári szoft, de emellett gyorsabb a működése, mint a gyári szoftnak.
Azért 3G-n ez nem elhanyagolható szempont, tekintve, hogy eléggé tud akadozni. Semmiben nem kevesebb, mint a gyári fw, csak picit gyorsabban üzemel.
A szaros Acrobat Reader részt nem a whited00r-ra értettem, hanem az i3G-re. Nem tudod felrakni 3G-re iTunes-ból, sem 3.1.3. alatt, sem 4.2.1. alatt, mert nem támogatja az app ezeket a verziókat már.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Egy értékelése sincs a kivel érdemes üzletelni topikban, így részemről passz...
szerk: ja, ez valami mókolt szoft? Azt hittem valami regelt nick, csak közben rákerestem.
Szóval, biztos nem vennék ilyen széjjelgányolt szoftos iPhone-t, főleg nem 3G-t, nem mai gyerek már.
[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
Whited00r-ról valakinek valami vélemény?
(iPhone 3G-re)
-
joey04
titán
-
Solar_Wind
senior tag
-
mondomén
őstag
Ingyenes a Tv Show tracker. Minden sorozat fuggonek kotelezo. Szep es igenyes app, alapbol 1,59 euro szoval toltsetek.
-
Ocarina
aktív tag
SkinZone-ról mi a véleményetek? Van valakinek ilyen matricája?
Más:
Ilyen is rég volt: Trailers nevű app megölte a telómat. Lock+ home gomb hosszan nyomása hozta csak vissza. Nem ez az első, hogy rosszalkodik az app.
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást amivel le lehet menteni film trailer-eket?[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Ricardo
titán
A sebesség ne menjen a minőség rovására. Ne kapkodj nem lesz annyi hiba (plusz akkor belefér az ellenőrző program munkája). Ha veszel jegyet, akkor az ellenőröket sem kell lesned.
Ha nem is lesz hibamentes (magyar utak, rozoga buszok, elgépelés), de mindenképpen javul az arány.
Meg aztán ha nem veszel jegyet, aláásod az iPhone tulajdonosok fizetési hajlandóságának hírét.
-
nagyúr
Ez így van, akinek van mentsége, az ok, de akinek nincs, az magára vessen. Azért helyesen írni nem olyan nagy kaland szerintem, az alap műveltséghez hozzátartozik. Vannak persze extrém esetek, akik genetikailag képtelenek rá, mint az egyik munkatársam, évek óta "tanítom", de már menthetetlen, simán leírja, hogy "fály a felyem", stb
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Anyaghasználatról Samsung vs. iPhone esetében meg ne is beszéljünk. A HTC ebből a szempontból jobb egy fokkal. Ha populista akarnák lenni, azt mondanám - mindenkinek a pénztárcája dönti el melyik a jobb smarphone. Mindenkinek ajánlom olvassa el Jobs könyvet és világosabb lesz a dolog. Ha rajtam múlna a Xeroxnak adnám a díjjat.
-
eszgé100
őstag
válasz Ricardo #8425 üzenetére
Kimaradt a FaceTime, nagy kaland, kb ennyi. A többiben igazad van, néha tényleg bosszantó a zártság, de én egységsugarú user vagyok, nincs kedvem állandóan a rendszerrel szórakozni és persze elfogadom, hogy ez másnak egy tök jó hobbi
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Ricardo
titán
válasz eszgé100 #8424 üzenetére
"kivéve azokat amikre a hardver nem adott lehetőséget"
Ez a lényeg. Hiába támogatják sok évig, ha a hardver egyszerűen elavul annyi idő alatt.
Még egyszer leírom. Példás a támogatásuk, de azért egy eszközre optimalizálni kicsit könnyebb mint egy csomó eltérőre. Ezt betudhatjuk a Google hibájának is, és a gyártókénak is. Így vígy úgy, de egy olyan gyártó aki saját maga eszközére saját maga gáltal írt szoftvert rak ebből a szempontból jobb helyzetben van. Más szempontból meg pont ez a hátránya.
Nincs itt vita. Egyetértünk, hogy az Apple -nek nagyon jó a terméktámogatása. Én csupán arra világítok rá, hogy ennek komoly ára van. Megmondják hogy ez vagy az így jó és kész. Ha te is így gondolod akkor tökéletes számodra, ha nem akkor vegyél mást mert szinte esélyed sincs változtatni. Aki ezt a kompromisszumot meg tudja kötni kap egy jó kütyüt sok támogatással, aki nem az vesz mást.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ricardo
titán
válasz manchester85 #8422 üzenetére
"Azért tud kitolódni, mert olyan rendszert raknak össze, úgy optimalizálnak, olyan eszközöket gyártanak. amit ki lehet tolni."
Azért ez nem annyira fekete és fehér. voltak gondok a régebbi készülékeken az új szofttal. Akadások lassulások...stb. A Siri-t már nem kapják meg a régebbi vasak...
Ezek azok amiket tudok, de akad még pár "apróság" amiket írkálnak, csak mivel annyira részletesen nem követem nem tudom felidézni.
Ettől eltekintve azt el kell ismerni, hogy optimalizálás és termék támogatás szintjén ott vannak az élen. Az hogy valakinek megéri e azt az árat megfizetni érte amit kell (nem pénzre gondolok, hanem a kötöttségekre), azt mindenki döntse el maga.
-
manchester85
veterán
válasz Ricardo #8417 üzenetére
Nagyon is átjött, neked nem ment át.
xlife11 azt írta, hogy az Apple még egy 2009-es telefont is forgalmaz, erre neked az volt a válaszod, hogy azért, mert évi egy telefont adnak ki. De ha nem olyan telefont adnának ki, valamint nem olyan supporttal és optimalizációval látnák el a korábbi telefonjaikat, amilyennel teszik, akkor nem tehetnék meg, hogy a piacon tartanak egy 2009-es telefont.
Droidon is megvan ez a 3 telefon, oké. És, kit érdekel? Nem a 3 lényeg, hanem az alatta pihenő hardver. Egyrészt egy átlagos vásárló nem cserélgeti a telefonjait 2-3 havonta, másrészt a supportnak nem darabszámban van jelentősége, hanem "időt állásban". Hisz ez a "3 telefon", ami a droidnál megvan, azonos időszakban, hasonló hardverrel jön ki Nehogy azt mondd már, hogy ugyanolyan érdem 3 hasonló hardverű telefonra supportot adni, (droid) mint 3 olyanra, amiből az egyik már 3 éves a másik meg 2. Tehát nem azért van az Apple-nek 2009-es telefonja is a piacon, mert évente csak egy telefont ad ki, hanem azért, mert 3 évre visszamenőleg is megfelelő supporttal képesek ellátni. Ez pedig azért komoly érdem, mert papíron azok az eszközök már hardveresen nem lennének alkalmasak naprakész támogatással droid szemmel. Ez pedig nem hozzáállásbeli, hanem minőségbeli kérdés.
"Az Apple mivel évente egy készüléket ad ki ezért kitolódik ez az idő."
Innen látszik, hogy nem érted. Azért tud kitolódni, mert olyan rendszert raknak össze, úgy optimalizálnak, olyan eszközöket gyártanak. amit ki lehet tolni. Hiába ad ki évente csak egyet, a vas alatta hivatalosan ettől még elavul. Nézz meg, hogy laggol egy 3 éves droid egy 3GS-hez képest. Ebből adódóan aztán nem is adnak ki rájuk frissítéseket. És ezért kényszerülnek bele, hogy futószalagon dobálják ki az eszközöket, mert a régebbi vasra már nem tudják megfelelően ráhegeszteni a szoftvert. Aki pedig 2-3 évre akar telefont venni (mint a legtöbb normális ember) az emiatt be fogja szívni. A droid azért pörög, mert nem tudják univerzálisan lefedni az eszközeiket a fragmentáltságból adódóan.
Úgyhogy te vagy az, aki nem érti, miről van szó, mert én értettem a kezdetek óta, hogy te miről beszélsz, de nyugodtan leírhatod, ha úgy érzed, hogy mégse értem.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
eszgé100
őstag
válasz Ricardo #8417 üzenetére
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy ez így jó!
Szerintem még mindig gusztustalan a legtöbb gyártó hozzáállása, mert ha nem a telefonbuzit nézzük, aki kéthetente cserélgeti a telefonjait a sufnigsmben, hanem az átlag vásárlót, aki 2 év hűségre vesz telefont nem hiszem, hogy jól érzi magát a tudattól, hogy fél év után már nem kap frissítéseket, holott a vas még simán elbírná"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Ricardo
titán
válasz manchester85 #8405 üzenetére
Nem ment át mit akartam ezzel mondani
Az Apple támogatja az utolsó 3 (3GS, 4, 4S )darabot. Ez szép dolog.
Ennyit a droid is támogat, csak ott gyorsabb a pörgés
Az Apple mivel évente egy készüléket ad ki ezért kitolódik ez az idő.
ha csak az időt nézzük, így tovább van támogatás (ez fontos a felhasználó szempotjából, nem vitás), ha viszont a termékciklusokat nézzük, akkor nagyjából azonos a dolog, csak jobban pörög a droid. -
nggabi
félisten
-
sp@rtan
senior tag
i0n1c twitteren:
"So Musclenerd showed pics of jailbroken ipad3 already.guess i have to show video of untethered ipad3 then..."
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #8409 üzenetére
"én csak azt mondtam,h az minden mástól függetlenül magában nem igazolja,h versenyképes a termék,h még kapható"
Nem értettem félre, és a véleményem továbbra is az hogy: dehogynem.
Ebben a tekintetben minden komolyabb gyártó nagyon is tisztában van a piaci helyzetekkel. (Kivéve az ilyen kalandorok, akik kiadnak mondjuk 200-300 ezerért egy terméket Tag Heuer néven, aztán belebuknak.)
Most a "kapható" alatt nem azt értettem, hogy a nyugatiban az egyik aluljáróban meg tudod venni, hanem azt, hogy a gyártó számol az adott készülékkel, és bepozicionálja a piacra. Ettől független úgy érzem, hogy a 3GS messze túlárazott ma már (bár ez minden iPhone-ra igaz) de ha valami kapható abban az értelemben, hogy a gyártó még forgalmazza, akkor annak piacképesnek kell lennie, ugyanis ha nem lenne az, akkor ez hatalmas veszteséghez vezetne. Itt annyi a lényeg, hogy felhasználói élményben egy iPhone 3 év alatt messze nem avul el annyira, mint egy droid (aminek nyilván összetettebb okai vannak) és pont emiatt tartja forgalomban az Apple. Ha ugyanis teljesen elavult lenne (mint mondjuk ma egy N96, vagy egy Samsung Omnia HD) akkor a gyártó nem tartaná forgalomban. Tehát ne mondd már, hogy nincs összefüggés a kettő között. (Ráadásul ez az idő az Apple-nél különösen ki van tolva, ami nem azért van, mert kevés telefont gyártanak, hanem inkább azzal az üzletpolitikával, hogy kevés telefont gyártanak, könnyebben elő tudják segíteni, hogy szoftveresen időtálló készülékeket adjanak ki.)
i6 Silver
-
eszgé100
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #8408 üzenetére
Szerintem félreértetted a gondolatmenetemet, én csak azt mondtam,h az minden mástól függetlenül magában nem igazolja,h versenyképes a termék,h még kapható,de még mindig nagyon jól fogy a 3GS, jobban, mint sok más versenytársa és ez igazolja,h van helye a piacon.
Nyilván leállítanák a gyártást,ha nem vennék,de ettől még magában az,h kapható, nem jelenti azt,h versenyképes és van helye a piacon, mivel simán lehet,h valamennyien veszik és minél nagyobb hasznot akar a gyártó,de itt nem erről van szó,hiszen még mindig sokan veszik a 3GS-tPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #8406 üzenetére
Miért ne igazolná? Az Apple-nél is van marketingosztály, az eladási statisztikákból és különféle gazdasági papírmunkákból nagyon is ki tudják számolni, hogy helye van-e az adott eszköznek a piacon. Ha nem lenne, akkor drasztikusan lelassulnának a gyártósorok és cikkezne róla a világ, hogy nem fogynak a termékek. Hidd el, a 3GS is viszonylag "jól" fogy még, legalábbis 3 éves telefon létére elég jól. Egyébként 80-90%-ban ugyanazt a szolgáltatást kapja meg, amit az újabb modellek (iOS, imessage, iCloud, stb), szerinted úgy döntött volna az Apple, hogy forgalomban hagyja, ha az eladások ezt nem indokolták volna? Nyilván van egyfajta lineáris hanyatlás, de valószínűleg ez nem volt olyan mértékű, hogy az Apple ne tartsa forgalomban. Illetve az is lényeges szempont, hogy meg tudnák tartani a supportot, nem úgy, mint mondjuk a 3G-nél.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
És az is nagy, ha nem a legnagyobb fegyvertény az Apple-től hogy 3 darab telefonnal sakkban tartja a teljes mobilpiacot.
-
Ragnar95
félisten
Az magában nem igazolja,h helye van egy 3 éves készüléknek a piacon,h kapható, az viszont annál inkább, hogy még mindig többen veszik, mint sok droidos vagy bármilyen más készüléket, tehát valami pluszt csak nyújt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz Ricardo #8404 üzenetére
És? Ez baromira nem volt logikus magyarázat. A hangsúly azon van, hogy olyan telefonokat adnak ki, amihez egységes supportot biztosítva még egy 3 éves telefont is többé-kevésbé kompetitívvé tudnak tenni a piacon.
Nem azért van jelen a 3GS a piacon, mert csak évi egy telefont adnak ki, hisz ha nem tudnák relatíve megfelelő felhasználói élménnyel és supporttal ellátni, akkor azzal csak önmagukat, vagyis az Apple-t járatnák le. Azért van jelen egy 3 éves telefon a piacon, mert megfelelő környezetet tudnak teremteni, hogy egy papíron elavult vasból is versenyképes eszközt kovácsoljanak naprakész támogatottsággal. Más kérdés, hogy ehhez hozzájárul az, hogy csak évi egy telefont adnak ki. De az, hogy jelen van egy 2009-es telefon, csak a cég erősségét igazolja, hisz egy ócskavasat nem tartanának forgalomban.
i6 Silver
-
nagyúr
Lesz lokalizáció, de hogy milyen, az szintén a kiadón múlik. Vicces volt emiatt miden szöveget, stb-t photoshopban, textlayerként betenni. Szóval nem tudok erre válaszolni.
Viszont legalább mostmár legalább tudjátok, hogy 2 hozzászólás között miken dolgozom időm nagyrészében
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest