Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ahogy kommy is mondta, meg lehet oldani, hidd el, nem ez lesz a legnagyobb bajod a max-al... hanem pl, mint nekem is, hétfői határidős meló, és persze, minden hülye kis bug miatt most kell sz*pnom, amiket eddig elnéztem neki
Ha már itt tartunk, a maya-nak meg a mudbox-nak van mac-es verziója, bár muboxot ne nagyon kezdj, amíg valami alap programmal nem tudsz alapszinten modellezni.
-
SÖ
addikt
válasz tDr1v3r #8785 üzenetére
3DS MAX modellező szoft.
Ügyfélkapun keresztül csak olyan kitöltő alkalmazások vannak, amik Win-en futnak, és a beadványokhoz kapcsolodó nyomtatványokat ezekkel lehet kitölteni.
Telepítettem egy virtuális Windows amit már le is töröltem, - úgy megfogja a gépet, hogy csak na.
Nem véletlen, hogy a vállalatok a ami napig Win-t használnak. Egy cég vezetése nem csak levelezésből áll. A németek nem is tudom, hogy állhattak át Linux-ra.
Akár mennyire is jobb az OSX, ha nem preferálják itthon.
Vadászcsiga
Mondhattad volna hamarabb, most már nem megyek le. Holott nekünk van rá SIM alkalmazás, de én nem használhatóm az egyenlegemet vásárlásra. Ráadásul komoly számításokat szoktam végezni, amire most lusta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz Phantomhive #8788 üzenetére
Még ha 200 millió lett volna, akkor el is hinném.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
HUNPSP
aktív tag
válasz gzbotii #8789 üzenetére
Kiakadt a számláló.
Kb. hasonló nekem is az arány ennyi képre, 3-4 videó max.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
gzbotii
nagyúr
válasz Phantomhive #8788 üzenetére
35 foto es 4,294,967,295 video
Ez hol?Amugy nekem ugy 350 fotora jut 1 video
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Phantomhive
aktív tag
Utazgattam, videózgattam
[ Szerkesztve ]
[...] and on the sixth day God created Manchester
-
gzbotii
nagyúr
De azert gondolom, a legtobb programnak van sajat megfeleloje OS X-re. Pl photoshop, animcaios progik, irodai alkalmazasok..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
SÖ
addikt
Van egy nagy propléma az Apple OS-ei-vel. A legkomolyabb szoftverek nem futnak rajta. Ügyan ez igaz a közigazgatásra is. A virtuális Windows meg legalább annyit ér mint egy 50%-os kokkantsági nyugdíj.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #8780 üzenetére
Megsugo, megint nem lesz telitalálatos, mert nem játszottam.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz vadászcsiga #8780 üzenetére
Képzeljétek, még én is játszottam. Én még sosem lottóztam, csak most. Kezdek öregedni
-
szabopali
aktív tag
Egy igazi OFF! Tegnap az USA-ban minden idők legnagyobb nyereménye lelt gazdára:
640 millió dolcsi! Az ilyen szokott beleőrülni!szabopali
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
Mi újság? Mostanság nem jártam erre.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
gzbotii
nagyúr
válasz vadászcsiga #8771 üzenetére
Szóval senki nem tudja mi az a Foxconn nevű épület Almásfüzitő környékén?
Hat ez jo
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #8773 üzenetére
Foxconn nem csak az Applenek gyárt. Nálunk lehet, hogy Braun félautomata fogpiszkálókat raknak össze.
[ Szerkesztve ]
-
HUNPSP
aktív tag
válasz DanielK #8766 üzenetére
Igen, az epxressz sem rossz hely, nekem is sikerült legalább ott is olyan jó arányban eladni mindenfélét, mint itt. Venni is, nem kevés dolgot.
(#8765) Ragnar95: "Én már a hardveraprot használom egy ideje, elsősorban, mert ingyenes, ráadásul jól átlátható és egész könnyen el lehet itt passzolni dolgokat "
Szintén ugyanezért, és itt van is társaság, eléggé sok magadnak megválasztható topikban. De sokan dicsérik is, hogy itt általában normálisan válaszolnak.Más: a nagyon enyhén vizes fólia felrakás előlapra mennyire lehet problémás?
Már felraktam kb. kétszer újra, de most a tok oldalt felszedte egy kicsit, és buborékos maradt, szóval felraknám újra... eddig nem volt gond, de olvastam hogy lehet hogy probléma lehet belőle a szenzoroknál. Lehet tőle baja a szifonnak?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
vadászcsiga
félisten
válasz kisbandima #8772 üzenetére
Ez már nekem is megvolt. Mindegy csak vicces volt látni az Apple hírekben szereplő kínai cég nevét itthon.
-
kisbandima
tag
válasz vadászcsiga #8771 üzenetére
A Google ezt mondja: FOXCONN HUNGARY GYÁRTÓ KFT.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #8696 üzenetére
Szóval senki nem tudja mi az a Foxconn nevű épület Almásfüzitő környékén?
-
Mela Kehes
addikt
válasz kisbandima #8768 üzenetére
Hmm, nekem 4 €-t is megért. Most viszont
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #8762 üzenetére
A lista elejére hozhatod vele a hirdetésedet, tehát elsőként fog megjelenni, mintha épp akkor raknád fel, apróhirdetésem szerkesztése bal felül>apróhirdetés lista elejére hozása.
Napi 2-szer szabad UP-olni,de ezt nem is tudod túllépni, ennyit enged a rendszer.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
Mit jelent a hardveraprón az up és hogy lehet előhozni és mi a szabály rá?
-
japmas01
tag
válasz whitezo88 #8750 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Nagy hiba?!
Ez alatt mit értetek?!
Külföldön élek, vigyem vissza a szolgáltatóhoz, vagy Apple Store?!Ez a Puffin ez gondolom másabb, mint Bud Spencer Puffin lekváros mutatványa, ami ugye erőt ad!
De ez fizus?! Volt belőle kettő is, de egyikkel sem futottak az online rádiók!
SEM!
Ötlet, hogy miért?!Az új szoftver mivel jobb,mint a régi?!
Azért nem a szakmaiban, mert ide is örülök, hogy ide találtam, nem vagyok fórumozó típus.
Handrás-hoz tettem fel néhány kérdést még hónapokkal ezelőtt, de mivel én földi halandó vagyok, így nem érkezett válasz sem! ezért itt és ezért örültem, hogy ezt is megtaláltam, kezdő vagyok. :SSzép estét nektek!
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #8752 üzenetére
Tudok róla, de ha valakinek létszükséglet a flash, így akkor sem kell lemondania az iPhone-ról
Amúgy mindegy, h 4S v 3G, maga a program van sz@rul megírva, ez még egy Mac Pron is akadna
gzbotii: ott akkor vmi gáz van, alapból nem kéne laggolnia...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gzbotii
nagyúr
válasz vadászcsiga #8754 üzenetére
Lag-ra gondoltam. Maga a rendszer sem zokkenomentes mindig..
"Csak azért van hogy el lehessen mondani hogy ilyen is van iphone-ra" -en ugy ertelmeztem, hogy van lagg abban az app-ban, hogy el lehesen mondani, iOS-n is kerul lag. De lehet rosszul ertelmeztem
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz vadászcsiga #8752 üzenetére
Hat szerintem annelkul is kerul benne egy-ketto. A heti adag mindog megvan
-
Ragnar95
félisten
válasz japmas01 #8749 üzenetére
Ezeket a kérdéseket miért rm a szakmaiban tetted fel
Amúgy ahogy már írta whitezo88, restore kéne, mert ezek nem kis hibák...
Amúgy flash-es böngésző is van, a Puffin Browser[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
japmas01
tag
Sziasztok!
Lenne egy-két fontosabb kérdésem iPhone-val kapcsolatban (és nem öltözködési tanácsot kérek! ).
4S-nek a legújabb szoftvere mivel jobb, mint a ..5.0.1(9A405)?!
Továbbá..
Általános beállítások-Jelkódzár-HANGTÁRCSÁZÁS..-ezt miként is lehetne kikapcsolni?!
Nekem ez rémesen fontos lenne, mert van egy tokom, amivel már tele a ..
Iszonyatosan jó tok, csak ajánlani tudom!
Ez itt a reklám helye:
Griffin Survivor
http://www.griffintechnology.com/armoredRengetegszer megmentette már a telefonomat, így sok-sok kellemetlenségtől és plusz kiadástól védett meg engem.
A bökkenő csak az, hogy ha a zsebemben van és mondjuk leülök, vagy úgy lépek, akkor a fő-gomb megnyomódik, illetve hajlamos rá!
És ugye Siri kikapcsolva, de a helyettese szívesen tárcsáz helyette is!
Ez ugye külföld esetében roppant kínos, pláne a következő számla megérkeztekor!Szóval, ezt a hangtárcsázást miként lehetne kikapcsolni?!
Mert ugye ott van és elvileg lehet is, csak gyakorlatilag nem működik! :STovábbá,(64GB-os 4S) nél megfigyeltem, hogy mostanában hajlamos lefagyni!
Miért?!
Vagy kamera használatot szeretnék és nem nyílik ki a "blende", csak fél perc múlva-1 perc múlva!
Szabad tárhely 24GB minimum!NAGYON KŐSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET!
Kellemes estét mindenkinek! -
gzbotii
nagyúr
válasz manchester85 #8745 üzenetére
Miert lenne nehez? Menuben lehet ufrani betuk szerint, fokepernyon meg csempket kirakod. A 8 Legfotosabb legdelul, ami mindog latszik es ha nem cserled minde nap akkor tudod mi hol van. Ami meg kell es nem hasznalod olyan gyakran (nekem pl 2 email fiok) egy mozdultal az aljara gorgetsz..erzesbol lehet kezelni
Mango (pre-Mangonal meg hosszabb volt valoban) utan meg nem hosszab egy animacio mind iOS-en a Home gombal kilepni valahonnan. Es inkabb nezek animaciot mind azt, hogy a rendszer gondolkodik hosszasanA masik, h nekem 7 honap alatt nem akadt meg a WP, mig i4 azert belefutok egy parba
-
gzbotii
nagyúr
válasz manchester85 #8743 üzenetére
Ahoz kepest, hogy akkor 3GS-em volt es nem lattam semmit okot, hogy miert lenne olyan jo az iPhone vagy egy Mac.
De amugy az Omnia7 (meg a tobbi WP) akkor is gyorsabb mind az i4When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz gzbotii #8740 üzenetére
Ebből is látszik,h mennyi múlik az optimalizáláson....Az Apple-nek csak pár hw-re kell optimalizálnia az OSX-et, így gördülékeny, akadásmentes, míg a Windowst több száz/ezer különböző hw-re kéne, így nem túlzottan sikerül....
Ugyanez van az iOS/Androidnál is
Árban is,de ez a prémium termékekhez hozzá is tartozik, ebeb bele kell nyugodni....Amúgy a MB-ok nem sokkal drágábbak a konkurenseknél, ha megnézel egy hasonló tudású Windowsos notebookot, okszor majdnem annyiba kerül, mint egy Macbook...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Ragnar95 #8739 üzenetére
Az biztos. Meg pl a MacBook Pro HW nem mondhatnam kimelkedoen jonak, de egy Sony vaio hasonlo specifikacioval nyomaba nem er. Es az uj OSX is nagyon bejott. Kb 30p tapiztam a mac-eket...es vegig az volt bennem: kell nekem egy ilyen
"Az Apple elég sok téren kiemelkedik a konkurensei közül" -arban is
-
Ragnar95
félisten
válasz gzbotii #8738 üzenetére
Az Apple elég sok téren kiemelkedik a konkurensei közül, de az egyik talán legfontosabb, az anyaghasználat és összeszerelési minőség, amiben utolérhetetlen
-
gzbotii
nagyúr
Ma kicsit szetneztem 2 nagyobb IT-s uzletben. Megnyomogadtam par dolgot. Tobbek kozt egy Macbook Pro-t, 2 iMac-et es egy Mac mini-t. Spacifikaciokat ismertem, szerintem e teren az atlagosnal jobban temaba vagyok a dolgokkal, de ugy voltam, mind droidon, hogy mindehez az eros HW kell...Hat nem. Utanna egy masik boltban egy Sony Vaio mar egyenesen gagyinak hatott..a rajta levo Win7-rol nem is beszelve
Allam ujra a foldon volt ezektol a gepektol. Az Apple-tol immaron masodszor (eloszor az i4 anyaghasznalata lepett meg, megannyi mas telefon utan is(Desire, 3GS, Omnia 7, HD7).
Aztan egy masik uzletben megnyomokadtam egy iPod nanot es egy iTouch 4G...ezekre is csak amultam. Eddig lattam meg oket es nyomogattam, de nem nagyon erdekeltek. Azok is nagyon minosegi cuccnak tuntek, az mar biztos. Azthiszem kezdek az alma fele kacsingatni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz DanielK #8733 üzenetére
Ennél a cégnél igen, de dolgoztam a Nav'N'Go-nak, a 3DBrigade-ban bedolgoztam nagy játékokba (Silent Hill, Two Worlds II, Gormiti). Persze, ezért ennyi cég, mert a 3D-s fejlesztést leállították a Nav'N'Go-nál, a 3DBrigade becsődölt (itt egy félkész trailer videó, az utolsó 3DBrigade-os munkánk (720p-re kell tenni, amúgy szar), mert nem fizetett a Topware (többekközt), szóval kicsit nem éri meg grafikusnak lenni Magyarországon (úgy értem, túl sok a munkanélküli a szakmában).
-
nagyúr
Na, így már értem, köszönöm a magyarázatot
-
nagyúr
A "nincs photoshopom" az nálad mit jelent? Nem értesz hozzá?
Egyébként is hülyeség abban csinálni, bármely 3D-s programban egyszerűbb, főleg,hogy ott a material shadereket, megvilágítást, mindent egyszerűbben belőhetsz, és renderelhetsz több szögből,minthogy külön megrajzold mindet pshopban...
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #8719 üzenetére
Max bukott Baumag.
A fejlesztésben szívesen részt vennék, de úgy tudom a magyar helyesírást nézik legszigorúbban.
Vannak konceptjeim az i6-ra, csak nincs fotoshop-om, így marad a szürkeálományban. Az iOS UI-ra is ráférne egy nagygenerál. Itt a gépház hozzáférhetőségéhez lennének öthleteim. De hát nem kerestek meg idáig.
Még csak annyit, hogy már 2000-nem megmondtam, amit most a Nokia meg is valósított az N9-ben. Gombok nélküli vezérlésé a jövő. Erre is vannak koncepcióim. -
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #8715 üzenetére
Milyen szerviz már az, ahol még mikroszkóp sincs
joey20: szerintem sokkal egyszerűbb ,ha van külön neve/száma az adott telónak, főleg,h eddig volt, hülyeség így időközben megváltoztatni szerintem...[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #8703 üzenetére
ha jól gondolom "New iPhone" lesz
Én remélem, hogy így lesz, és átveszik az ipad után itt is. Akit meg annyira érdekelnek a részletek, annak meg ott lesz azonosítónak az eddig is meglévő 3,1 meg stb.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Tegnap bioszon mikroszkópoztunk és kíváncsiságból alá raktam az iPhone-omat és találtam 2db hibás szubpixelt Mindkettő kék és hiányzik belőlük kb a negydük, vagyis az a rész fekete kék helyett...
Egyszerűen szörnyű... Asszem holnap viszem is cseréltetniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
válasz kisbandima #8710 üzenetére
Pocket Expense, ha univerzálisat akarsz. Money IQ, ha csak iPhone-ra akarod.
Due helyett meg Calvetica Calendar, mert a teendők egyben van a naptárral. -
kisbandima
tag
válasz DanielK #8709 üzenetére
Mész te a tudod mire. Tegnap is gyanútlanul felnézek App topikba és mire észbe kapok, már azon gondolkodom miattad, hogy megvegyem-e Due-t 3,99€-ért. Előtte meg teljesen véletlenül pont akkor dumáltok vadászcsigával a pénzügyi nyilvántartó progikról, amikor azon gondolkodom, hogy le kellene cserélni a Saver-t. Maradjatok inkább az iOS-nál, már így is elég pénzt vettetek ki a zsebemből.
-
kisbandima
tag
-
SÖ
addikt
válasz DanielK #8705 üzenetére
Érződik Jobs hiánya. Pl. AppleTV 3G UI. Még szerencse, hogy Jobs előre tervezet (terveztetett) így nem nagyon tudják elszúrni a dolgokat pár évig. De mi lesz utána? Akkora ( ez itt egy csúny szó) nem fognak találni, aki nagyjá tette az Apple-t. Csak egy példa. Kész projektet tettek le Jobs asztalára, mire Ő bele sem nézve vissza dobva csak ennyit mondott. Tudtok ennél jobbat is. ....és tudtak.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #8703 üzenetére
Ez igaz, de csak akkor lenne értelme az New-nek, ha ez lenne az utolsó szifon. Ez már értelmetlen minimalista PR system.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest