Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
...és ha már a Sound-nál tartunk akkor azért az hozzá szeretném tenni, hogy az equalizer módokat se hagyjuk ki a fej-fülhallgatók tesztelésénél. Azért ez sokat segíthet és sokat is ronthat.
Szakmámból kifolyólag több stúdióban megfordultam már és saját szememmel láttam, saját fülemmel halottam mit lehet kihozni az általunk sz@rnak ítélt perifériából.
Nos a gyáriból tartozék fülesből sok jót azért nem, de telefonáláshoz azért az is elég.
Nagy segítséget jelent ha vásárlásnál alkalmazunk Tone generátort ez is tökéletesen megfelel. Előtte jó hogyha leteszteljük mit is hallunk tulajdonképpen - egy hang mérnők barátom pl simán hall olyan alacsony frekiket amiket az átlag ember nem - és utána tudjuk mit is várhatunk el a cucctól.
Hiába tud olyan tartományokat, ami miatt méregdrága egy füles, ha mi "süketek" vagyunk hozzá, megelégedhetünk ugyanattól a cégtől egy alacsonyabb (de nem agagyi) kategóriájú fülessel is. - bocsi ha hosszú vok, erről tudnék fecsegni órákat, akár egy sör mellett isszabopali
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest