Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz lacy86 #77498 üzenetére
Valóban nem egyszerű dolog az egyéni arcképezés, először ki kell találni egy jó témát, ami még szabad és megvalósítható is, majd találni kell megfelelő alapanyagot, ezek után pedig közös nevezőre kell jutni az arcképgyárosokkal, szóval hosszú folyamat ez
Eleinte énis meg voltam lőve, hogy mi legyen, mert minden foglalt volt, ami tetszett, de aztán jött hirtelen egy ötlet és viszonylag gyorsan sikerült megfelelő alapanyagot találni és gyorsan le is gyártották a megfelelő arcképet, úgyhogy szerencsém voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lacy86
addikt
Megerettem arra , hogy egyeni arckepem legyen erre nem tudok adni egy olyan kepet / rajzot ami jo lenne
( egy egyszeru bordeaux-i dog kutyat / fejet nem talalok a neten )
-
legenda
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok! egy kis segítség kéne.Problémám a következő: iphone 4s-em van és kevés a szabad helyem,mitől lehet az,
hogy mikor rádugom itunes-ra a mobilom lent alul vannak a színnel jelöltek,hogy mi mit foglal pl:
kék:hangok,zöld:alkalmazások,sárga:egyéb,szürke:szabad hely,Nekem a Sárgával volna gondom ami az EGYÉB,hosszú 1csík
és majd 5gb-ot foglal el,ez mitől van? és van erre valami lehetőségem,hogy azt vissza kaphassam mint szabad helyet?
Köszönöm előre is.Üdv:Balázs
-
törölt tag
"Amikor ideges vagyok a hangom berekeszt, és úgy adom elő, mintha én lennék a Vinni Paz.."
napizene, amit tán még Tibee te is szeretsz. -
legiaap
félisten
Bakker eddig nem foglalkoztam a droiddal mert igen nem érdekelt, de ez az L igen tetszik.
Ez mikor jön?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Cyberpunk #77481 üzenetére
Az ilyenek mögött tuti ott van a celebek managerei és rájönnek, hogy ez kurv@ jó reklám. Öreg nevezned kell. Többet hoz nekik, mint amennyit adnak.
Aztán vannak azok a nem celebek akik meg csak figyelem központjába akarnak kerülni, de egy deka pénzt nem adnak.
Erről szól az egész. Kiváncsi vagyok mi lesz a következő idiótaság amit kitalálnak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
x1port
addikt
válasz whitezo88 #77479 üzenetére
ugye ez az egész a figyelemfelhívás miatt van, de vajon hány % adományozott is a kutatásra és nem csak bohóckodott?
Továbbmegyek , akik adományoztak is az ő pénzük vajon eljutott a rászorulóknak ?
Vagy ebből az egész nemnormális jeges dologból tömi valaki a saját zsebét !? -
Cyberpunk
félisten
-
Ragnar95
félisten
-
x1port
addikt
Nem akartam megölni a bulit
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #77453 üzenetére
Igaz, mostmár nagyon szerteágazó a rap műfaja is, de ez a gangstar rap, amit a korábban említett előadók képviselnek pont azt képviseli, amit leírtam.
Mondjuk gangstar rapből is van, aki képes minőségibbet alkotni, aminek van mondanivalója, pl Bushido eléggé ilyen szerintem.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz Ragnar95 #77449 üzenetére
hát ez a rap biztos, hogy nem. én nem így gondolom. vannak olyan előadók itthon és külföldön is, akik képesek értelmes dolgokról nívós rímekben beszélni. ott van például a Punnany 2006-os Körkorkép lemeze is. nekem máig az egyik nagy kedvencem. ez még picit az Élvezd előtt volt... Elveszett barátság
-
Cyberpunk
félisten
BB Passport spec [link]. Reméljük a Classic is kap legalább egy 3000-es akkut.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #77448 üzenetére
A rap alapból nem az értelmiségi rétegek szólítja meg sehol sem és a rapperek sem onnan kerülnek ki, itthon meg ez végképp így van, így nem kell csodálkozni, ha olyanok a szövegeik, amilyenek, ezért nem kell hallgatni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz #51177472 #77445 üzenetére
ez a két szám nagyon hasonlít egymásra. kicsit mélabús alap, kis ország szapulás, kis önsajnáltatás, de a végén úgy is a saját seggét nyalja. szar a helyzet itthon, őt kamura szerették, irigy kutyákkal van körülvéve, de egyetlen nótája bármihez felér és vele az elit. most, hogy kulturáltabb formába öntötte a semmit... a rímei így is nagyon bénák, ötlettelenek. plusz nem lehet eltekinteni attól, hogy ez ugyan az a busta akinek jobbára mocsok folyik a szájából. másik arca, ugyan már.
-
törölt tag
válasz mondomén #77444 üzenetére
Csak mindenki ezzel a fasz fasz gecivel jön, de egyik sem ismeri a másik arcát.
Nem kell...
Nem Nézek Vissza.
Ha valaki akarja meghallgatja, ha nem, nem. Szerintem érdemes. Hátha.. -
mondomén
őstag
busta megragadt egy nem túl magas értelmi szinten. ez érződik a zenéjén, a különböző csatornákon történő megnyilvánulásain, a konfliktusokhoz való hozzáállásán is. szórja a beefeket, mindenkivel fasírtban van, vágja maga alatt a fát. akik ellen van, azok szarnak rá, akik meg felveszik az oltogatást, azok általában hasonló szinten vannak mint ő lásd Wanted (jézus ). egyébként a face posztjai alatt a kommentek nagyon szép képet festenek a rajongóiról is. nem akarok mindenkit egy kalap alá venni, biztos, hogy van akinél ez átmeneti (kinövi, orvoshoz megy, nem tudom ), de nagy része gyengébb képességű. ez egyértelmű.
'Ne jöjjön senki nekem azzal ,hogy én ellenségeskedem,meg kóstolgatok bárkit is!Kiszopjátok ti a faszom ahogy eddig is!' kiszopod fasz fasz geci... rtm!! papapa
egyszerűen nem lehet komolyan venni, primitív bohóc.
hallgassatok nks-t -
x1port
addikt
válasz Tibee86 #77438 üzenetére
Nem értek egyet.
Ez showbusiness.
Ha valaki tehetséges , felfigyelnek rá és kiadóhoz kerül akkor miért mondanák meg nekik ,hogy mit csináljanak ?!Persze értem a nagy Magyar hip-hop szivet is.
Ezzel sincs gond , csak akkor nem szabad csodálkozni azon,hogy azt sem tudják az emberek ki az a Zsolti..Max az a párszáz rajongójuk.
-
Tibee86
nagyúr
válasz x1port #77437 üzenetére
"Azért a lehetőség mindenkinek adott , hogy szponzoráltassa magát egy kiadóval .
Ja ,hogy nem kérnek belőlük?! Az más !"
Aki aztán megmondja, hogy ezt meg azt csináld, erről meg arról írj szövegeket. Szerencsére vannak még mindig olyan csapatok/egyének, akik nrm a pénzért csinálják, és nem adják el magukat.[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
-
legiaap
félisten
Azt hittem az iPhonos topikok a troll vonzók, tévedtem.
Benéztem a facebookon egy két politikai csoportba. Hatalmas arcok vannak ott.
Írni, olvasni nem tudnak érveket meg ugye ne is keressek.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #77431 üzenetére
Az a baj,h maga a szakma is egy nagyon kis réteg csak
Amúgy ezt sem hiszem, mert szakmán belül is a populárisabb előadók jóval nagyobb nézettséget érnek el szerintem, ld. Majka, Curtis, stb... De ezt csak full laikusként mondom, mert k*rvára nem érdekel a magyar zeneipar, a magyar rap/hip-hop meg végképp.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
-
törölt tag
válasz Tibee86 #77418 üzenetére
Most látom csak..
Ott volt, ugyanúgy adta ki a lemezeit (csak akkor 1, másfél évente), mindegyik mai napig elérhető a webshopból! Aki ismeri tudja. Csak akkor még nem voltak olyanok hogy YouTube meg Facebook..
Beef Story-val, Fülkével, stb. is vannak lemezei a Kamikaze után, de ők ketten kezdték el akkor.. A szóló lemezei is elérhetők a 24 év alattról! 3 éve pedig megjelent az első RTM válogatáslemez.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz #51177472 #77413 üzenetére
Annyira nem érdekel a téma, hogy privátban értekezzünk róla. Főleg, hogy nem gondolom, hogy meg tudná bármelyikünk győzni a másikat, bár nem is ez a célom, csak leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban.
Killa kiírását olvastad? Szerintük szimplán annyi történt, hogy a Dürer eldöntötte, hogy melyik oldallal akar tovább dolgozni.Szerk.-hez: Ez eddig is egyértelmű volt számomra, nagyon eltérő műfajt hallgatunk.
"24 ev van a hata mogott, meg anni a Kamikazeval.."
Mögöttem meg már 27. Ez annyira rossz duma, oké, ott volt a Kamikaze (amit a mai napig nem tudok feldolgozni, mert suhancként hallgattam őket), pár éve meg itt a kemény gengszterrapper. A köztes időben hol is volt, mit is csinált?[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Tibee86 #77412 üzenetére
Mondtam h szivesen beszelek errol meg, de mar nem itt. Ekkora vitat nem akartam belole, hogy itt tamadjuk egymast.
De ha mar ez van, erre senki nem kivancsi.Szerk.: na latod, akkor mi vegkepp nem fogunk egyutt bulizni! Szerintem az ivas egy ilyen kaliberu fellepesen total megallja a helyet egy mertekig!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz #51177472 #77362 üzenetére
Te hoztad fel a témát, vagy arra vártál, hogy mindenki bólogasson csak rá?
Tévedtem 3-4 évet bocsi, a lényegen nem sokat változtat, tojáshéj a seggén még a célközönségének(hoppá Zsoltit idézem ), 18+os bulit már nem vállalt volna be gondolom....
Úgy írsz a dologról, mintha valami bennfentes lennél, világosíts fel a dologról akkor, ha ennyire képben vagy, és nem csak azt olvasod, amit bukta meg a spanjai kiírogatnak.
A felsoroltjaid mind egy kutya Zsoltival, ugyanazt képviselik, ugyanabban a stílusban, akkor mit vársz?
Mi bajod ennyire a füvesekkel? Majd ha őket is a pénz motiválja legjobban, mint az istenített Zsoltit és társait, majd telik nekik is kólára.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest