- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz B-L-A-C-K #187848 üzenetére
És ha valakinél ez kiveri a biztit, akkor mivan?
Ha valami olyat hordok, ami másnak nem tetszik, az annak a baja, akinek nem tetszik, nem az enyém, tehát én ettől még jól érzem magam a bőrömben. (Kivéve persze ha túl sokat foglalkozom másnak a véleményével, amire mondjuk én abszolút hajlamos is vagyok.)De az szerintem egy abszurd dolog, ha valaki mondjuk csak azért nem vesz fel valamit, mert jajj, nehogy a másik csúnyán nézzen rá, aki jó eséllyel egyszer az éltben látja, és soha többé. Ennek nem így kéne működnie, és ez már kvázi az öncenzúra kategóriája.
(ha megint túlagyaltam a dolgot, akkor bocsi )Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó HP Z230 SFF (I7 4770) számítógép
- 386 alaplap integrált CX486SLC-vel + Cirrus Logic ISA videokártya + 3.8mb ram + pár ajándék ram
- MInt az új !! MacBook Pro 14.2" INCH (M1 MAX - 2021) 10C / 32C / 64 GB / 1 TB / 0 ciklus - ÁFÁ-s
- HP ProBook laptop eladó!
- Samsung Galaxy J415 szép állapotban, valódi börtokban