Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Jojo5 #142995 üzenetére
Én nem itéllek el ezért, mindenkit érnek ingerek, hol jobban,hol kevésbé, és mindenki máshogy kezeli ezeket. Hidd el, az a csaj sem jobb, mint az asszony csak más. Ezért érdekel annyira.... és mindig lesz olyan csaj, aki ezért, vagy azért tetszeni fog, elvégre nem vagyunk vakok... egy kapcsolat pedig pont attól erős és értékes, hogy ezeket el tudjuk utasítani/kerülni, mert annyira számít a másik, akit szeretünk.
7etape: én most kicsit túltoltam az Apple életérzés dolgot mobil fronton (i7-Apple watch - BeatsX). Ami ebben az érdekes az az, ahogy az emberek emiatt néznek rám (pedig nem kérkedem, sőt, igyekszem pont nem azt tenni). Van, akit nem érdekel, van, akin látom, hogy mint egy köcsögre úgy néz rám, meg vannak a "kiscsajok" akiken látszik, hogy csak azért "jönnének velem haza", mert ezeket látják nálam, ami valljuk be totál szánalmas.
Persze, ha nem volna asszony, akit szeretek, már csak kíváncsiságból rámennék ezekreViszont akkor is szánalmas, hogy ennyire látványosan anyagias (meg előítéletes) lett a világ, hogy ezek alapján a legszélesebb körű megítélésben részesülök.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest