Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• McLee

csendes tag

válasz McLee #334596 üzenetére

Nos, visszatérve a Telekom üzletből íme az eddigi összes feltételezéstől némileg különböző "tényvalóság" - Norbi rulez :) - mindenki okulására (s a témában utoljára):

Valóban összefüggött a simkártyával, de nem annak meghibásodása okozta a bejövő hívások megszakadását egy csengetés után, hanem a kártyák száma!

Mivel van lehetőség multisimet kérni (esetemben 2 db-ot), így éltem a lehetőséggel, és korábban kértem egyet, amit a riasztóközpontom tartalék net-jét hívatott biztosítani.
    Eddig semmi gond.

Amikor megvettem a Iwach ultra2-t a múlt héten, a kislány kérdezte, hogy kérek-e bele e-simet, mert ahogy látja, még egyet kérhetek, mivel egy már van, az órába meg pont jó lesz a másik. Mondom persze, hogy persze, mi baj lehet?!

Nos lett baj, mert ez okozta a galibát a bejövő hívásoknál. Hogy pontosan technikailag mi a gond, az nem derült ki, de az igen, hogy az egy számhoz tartozó 2 aktív multisim nem oké, hiába jár, ellenben nem működik rendesen a hanghívás fogadása, sőt majdnem sehogy sem. Egy csengés, aztán kuka.

Abban a pillanatban, hogy deaktiváltuk a riasztóban lévő simkártyát, a hívásoknál tapasztalt probléma megszűnt, minden működik rendesen újra.
    Ennyi a lényeg.

Új hozzászólás Aktív témák