Hirdetés
- Mozilla Firefox
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- Synology NAS
- Google Chrome
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLee
csendes tag
válasz
McLee #334596 üzenetére
Nos, visszatérve a Telekom üzletből íme az eddigi összes feltételezéstől némileg különböző "tényvalóság" - Norbi rulez
- mindenki okulására (s a témában utoljára):
Valóban összefüggött a simkártyával, de nem annak meghibásodása okozta a bejövő hívások megszakadását egy csengetés után, hanem a kártyák száma!
Mivel van lehetőség multisimet kérni (esetemben 2 db-ot), így éltem a lehetőséggel, és korábban kértem egyet, amit a riasztóközpontom tartalék net-jét hívatott biztosítani.
Eddig semmi gond.Amikor megvettem a Iwach ultra2-t a múlt héten, a kislány kérdezte, hogy kérek-e bele e-simet, mert ahogy látja, még egyet kérhetek, mivel egy már van, az órába meg pont jó lesz a másik. Mondom persze, hogy persze, mi baj lehet?!
Nos lett baj, mert ez okozta a galibát a bejövő hívásoknál. Hogy pontosan technikailag mi a gond, az nem derült ki, de az igen, hogy az egy számhoz tartozó 2 aktív multisim nem oké, hiába jár, ellenben nem működik rendesen a hanghívás fogadása, sőt majdnem sehogy sem. Egy csengés, aztán kuka.
Abban a pillanatban, hogy deaktiváltuk a riasztóban lévő simkártyát, a hívásoknál tapasztalt probléma megszűnt, minden működik rendesen újra.
Ennyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Philips 49BDL4050D nagyképernyős televízió + Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest