-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
beaglepuppy #297914 üzenetére
Nagy szerencsések vagytok, nekem most este jött meg az email az Apple.comtól, hogy feladva hétfőn érkezik.
Magyarosítás videójában ilyet mond, hogy 15 óra mobil netezéssel tudta csak lemeríteni, úgyhogy elvileg reggel elhozta a telefont este meg visszavitteNem nagyon értettem. Valószínűleg kell 2 hét, hogy teljesen beálljon az akksi itt is. Meg esetleg az újabb ios 17 verziók még finomíthatnak a fogyasztáson.
-
madkiller
őstag
Nálam eddig annyi történt, hogy az apple.com tegnap leemelte az összeget a kártyámról.
Email nem jött. -
madkiller
őstag
válasz
#48138511 #297372 üzenetére
Hát szerintem ilyen összefüggéseket itt nagyjából senki nem állított, de ok, ha így jobb a lelkednek
Inkább jó ez, hogy szóba kerül, h usb2es a kábel , mert ez nem lett elmondva a bemutatókor csak innen onnan megtudta az ember pl itt olvasta egy hszben. Én is most átnéztem a kábeleimet és rájöttem, h mind 480 mbites. Szóval egy darab 3.0as kábelt vennem kell esetleges adatmásolás céljából az I15 pmhez. Sőt gondolom, ha külső ssdre, akar videózni az ember azt is célszerű 3as kábellel.
-
-
madkiller
őstag
Én 10 év Samu után fogok most 15 PMre szóval gyakoralti tapasztalatom még nincs, de amennyire tudtam felkészültem. [link] Ezt az appot tedd fel a samura ezzel tudsz átköltözni, megnézed meg is látod miket tudsz átvinni. Iosben az alap böngésző gondolom a Safari, de app storeban a chrome is megtalálható és természetesen további google appok és MS appok is vannak. Amit eddig hátrányként felfedeztem nem lehet torrentezni. Képszerekesztőben nincs tárgyeltávolító, azt többször szoktam hasznáni. A hangerőszabályzás nekem még kuszának tűnik iosen. Azt nem tudom usbvel most lehet-e egyből régen itunes nevű programmal lehetett másolni iosre. A windowsra kell feltepíteni az itunest.
-
madkiller
őstag
Elvileg kifiettem a telefont pénteken az apple.comon, de a kártyámon nem látszik a tranzakció. Ez miért lehet?
-
madkiller
őstag
Most, hogy túl vagyunk a kezdeti sokkon jöhet az a téma ki milyen fóliát és tokot rendel a telefonhoz
Most épp keresgélek.
-
madkiller
őstag
válasz
Albert.Tamas #296212 üzenetére
Úgy beszél gondolom, hogy még nem fogta a kezébe a telefont csak másik két gyártóból kiindulva következetet.
-
madkiller
őstag
válasz
Albert.Tamas #296166 üzenetére
Jaaa, miért onnan rendeltetek? Az miben jobb?
-
madkiller
őstag
válasz
Albert.Tamas #296164 üzenetére
apple.com,
az emailben látom nagyban írva, meg a megrendelés végén is írva volt hatalmas betűkkel a dátum. -
madkiller
őstag
Van itthon 6 db 25Wos samsung töltő, 1 db 45Wos. Ugreen 2mes papírforma szerint 100 Wos fonott USB C kábelekkel. Samsungon mennek is csövön. Vajon milyen sebességgel fogja tölteni az I5 Pro Maxot?
-
madkiller
őstag
válasz
IntelKiller7 #295908 üzenetére
Tapasztalati úton ki fog tudni előbb szállítani?
-
madkiller
őstag
Sziasztok!
15-én hol érdemes előrendelni a 15 pro maxot? Apple.com? Még nem volt iphoneom, azért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest