Új hozzászólás Aktív témák

  • domojko

    senior tag

    válasz Tibee86 #154830 üzenetére

    Ezek szerint az én SE-m is hibás ezen része. Szombaton a -20 fokban 1 órán keresztül a telefon szolgáltatta a világítást a zseblámpa funkcióval. És nem a meleg kezemben, de még csak nem is a zsebemben volt, hanem hideg téglán, amíg én tüzifát pakoltam a sötétben. És közben nem kapcsolt ki. :)
    De gondoljuk tovább picit a dolgot. Ha jol emlékszem volt valami olyan hír, h az amerikai hadsereg lecserélte a mobil telefonjait, és iPhone-okat vásárolt mert az androidok nem voltak megbízhatóak. Szoval azért ha belegondolunk, a katonák csak 0-35 fok között kommunikálnak.
    Szerintem ez hogy normális jelenség egy nettó baromság. Szoftveres vagy hardveres esetleg mindkettő probléma van a háttérben. Csak persze könnyebb és mindenképp olcsóbb azzal takarózi h megadták azokat a paramétereket amik között rendeltetésszerüen működik a készülék. Ha ettől eltérnek a környezeti paraméterek, mossák kezeiket.
    Nekem is, mint ahogy sokaknak itt, volt már egy pár készülék a tulajdonomban, de ilyet egyikkel sem tapasztaltam hogy kikapcsol mert 0 fok alatt van a hőmérséklet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák