- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrotik routerek
- Mobilinternet
- Reklámblokkolók topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Lehet nézni teszteket, ott általában nem szerepel tul jol az fsp, árához képest többnyire nem teljesit túl jók, elég ha csak mondjuk a techpowerup-ot nézem, ami nyilván nem mutat teljes képet, de látszik azért egy tendencia.
Egyébként ha külföldi oldalakon mozog az ember, ott általában a CWT és a Seasonic a két top páros, főleg azért is, mivel rengeteg gyártónak szállit be mindkettő és kb. minden szinten megtalálhatóak a termékeik, top kategóriában is egymás erős versenytársai, nem si tudom ezt hogy lehet megkérdőjelezni. Én külföldi fórumokon szocializálódva azt tudom, hogy ha biztosra akar menni az ember, akkor CWT-t, vagy Seasonic-ot kell venni, ha meg penz nem szamit, akkor Flextronics beles Corsair AX1600i.
Az FSP nevével eleve nem is találkozni annyit, ezért kicsit értetlenül is állok a márkát övező hazai "fanboyság" jelensége előtt. Előfordul persze nagyon jó FSP is, majdnem minden oem-nek van nagyon jol sikerült designja, korábban amit linkelt a kolléga az igencsak jól sikerült, nem jár vele rosszul, ha rászánja azt a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
En annyit tudok, hogy pl a jo oreg Jonnyguru* elemzesek mit mutattak es hoztak le a CWT belekrol, meg az FSP belsokrol.
Ez alapjan altalanossagban elmondhato, hogy a CWT belek az esetek nagy reszeben nem a top shelf kategoriat kepviseltek, mig az FSP belek joval gyakrabban.
Most jonnek azzal, hogy lehuztam tobb mint 5 evet olyan cegnel ami direkt/indirekt modon volt beszallitoja mindket masik cegnek, de ettol termeszetesen nem lattam ra a teljes palettajuk build quality-jere.
*akinek meg Jonnyguru neve nem mond semmit, az inkabb meg se szolaljon PSU temakorben (legalabbis kinyioatkoztatasokat gyartok kozti tier level szintekrol ne nagyon tegyen
)
-
PTM
aktív tag
Azt én se tudom milyenek általában, de van olyan érzésem, hogy a gyakorlatban nem is számít, mert annyira jók, legalábbis ezekkel nagyon mellélőni nehéz.
Mondom én, akit az ATX meg az 1000 wattos kategória külön-külön se érdekel (csak megnézem mint érdekesség).
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Pedig de-de, a CWT sose kepviselte a csucsot...
A Channel Well mindig is max az upper-mid range-et ert el (ha eppen nem valami tragya szeriat adott el a TT-nek, vagy a Corsair-nek.Az FSP megoldasai elotte jartak/jarnak.
Szoval CriticalHit jol irta, pont forditva
[ Szerkesztve ]
-
Amacs
aktív tag
válasz
YellowFlash #8 üzenetére
"Konkrétan mindent ver"
ez konkrétan mit jelent? -
Sinesol
veterán
válasz
YellowFlash #8 üzenetére
Tudnak jót összerakni, épp ideje is volt már valamit mutatni. Ez azonban azon nem változtat, hogy elég sok elektronikájuk elmarad a konkurrensektől.
Az, hogy berendelted, nem tudom miért érdekes, de használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz
YellowFlash #8 üzenetére
És ezzel mit szeretnél? Mert ő annyit írt, hogy az FSP megoldasai általában elmaradnak a többitől, amiben nem látok ellentmondást.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sinesol
veterán
A piacon levő legjobb tapokban altalaban vagy CWT, vagy Seasonic belső van, rengeteg gyartonak szallitanak be, nehez elmenni a nevük mellett, ha tapot nezeget az ember.
Többek közt az RMx Corsair-ek is CWT belsőre epülnek, csak hogy egy közismerten nagyra becsült szeriat emlitsek.
Az uj top MSI is CWT belsőre epül, azt irjak a konkurrens Seasonic-ot megverte, dehat altalaban ez oda-vissza dolog. [link]Az arbol itelve hasonlo kepessegu platform jöhet ide, az MSi tippre a markanev miatt is lehet dragabb.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz
CriticalHit #3 üzenetére
Nem, nem. Az FSP megoldasai altalaban elmaradnak a top CWT, Seasonic, Superflower elektronikaktol. Itthon hagyomanyosan nagyon jo neve van es nem is gyart rossz tapokat, de azert az emlitettek szintje alatt van a tesztek szerint.
tibaimp:
Az olcsobb GF3 epül egy valamivel egyszerübb CWT belsőre, egeszen jol is muzsikal: [link][ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Na ez már érdekesebb darab, mint a mostanában felbukkanó random uj tápok. A GF3 CWT belsős volt, feltételezhetően ez is az, ritkán variálnak a gyártók az OEM-ekkel. Ez esetben egy eléggé top kategóriás darabról beszélhetünk és az ár sem tűnik magasnak, szerintem 150 alatt megállhat. Ez igencsak jó ajánlat lehet, tekintve, hogy egy nem is olyan régi cikkben 200k volt egy hasonló teljesitményű FSP, ami azért ritkán üt meg CWT szintet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Toughpower TF3 széria legfrissebb képviselőjének négy 12 voltos ága gombnyomásra egybefésülhető.