Új hozzászólás Aktív témák

  • kavarc

    aktív tag

    Sziasztok!

    Gyenge 24 órás IOS ismerkedés után lenne egy csomó kérdésem, amire hirtelen nem találtam eddig választ:

    - két lépéses hitelesítés: nagy kínszenvedés után ki kellett kapcsolni, a jelenlegi formájában számomra használhatatlan, ráadásul az egyik fórumtárs által említett visszaállítási kulcs sem léteik az én profilomnál, létrehozni sem tudtam ilyet. Durván kényelmetlen minden interakciónál a telefonra kapott kódot beirogatni. Illet én úgy értelmezem, hogy pl, ha resetelem a telót és vmiért újra be kell jelentkezzek, akkor ott is kéri majd az SMS-ben érkezett kódot; ami ugye elég nonszensz még a telefonba való belépés előtt.

    - fotó: mi a különbség a fotóstream és a fotókönyvtár között? Én annyit szeretnék, hogy a fényképek és videók automatikusan szikronizálódjanak teljes méretben a felhőbe és megmaradjon a telefonon is, mindezt kizárólad WiFi kapcsolaton. A későbbiekben, ha túl soknak találom majd a képeket lehet, hogy helyben csak kissebbeket (pl miniatűrök) tartanék meg.

    - billentyűzet: olyan mint prediktív szövegbevitel létezik?

    - GSM kapcsolat: valahogy ki lehet tenni, hogy lássam éppen milyen kapcsolatot használ a telefon? (2G, 3G, 4G) ill. hol lehet beállítani, hogy milyen kapcsolatot használhat?

    - levelezés: hát ez lesz valszeg a legnagyobb kihívás... :( outlookot használok. Nem találtam, hogy hol lehet beállítani milyen időintervallumból töltse le a leveleket. Néhány fióknál szükség lenne az összes eddigi levélre, máshol csak utolsó egy hónapra. Nem tudom külön kezelni az egyes fiókokat, 4 fióknak az összes beérkezett, de főleg az új levelét egyként kezeli. Főleg az értesítéseknél zavaró, hogy kapok 2 óra alatt mondjuk 20 levelet, de ebből 2, ami érdekel a többi gyakorlatilag számomra spam. Ettől függetlenül a levelező 20 új levelet jelez, de nme tudom az egyes fiókokba mennyi levél érkezett.

    - fiók: mivel WP-ről jövök, így ideiglenes megoldásként hozzáadtam az outlook profilomat, hogy legyenek kontaktjaim. Ezt hogyan tudnám átmenteni teljesen icouldra? Nem szeretnék "keresztfiókokat" használni sem a kontaktokra, naptárra, etc.

    - térképek: a gyári app tulajdonképpen mire használható? Offline térképeket hol tudok letölteni hozzá?

    - hangok: ha némítom a telefont a pöcökkel, akkor minden alkalmazás is némul?

    - siri: állandóan feldobja, amikor a főgombot nyomom

    - a beszédhangszóró elég doboz hangú (i7); ennek lehet állítani valahogy a tónusán?

    Nagyon köszönöm előre is az építő/fejlszető hozzászólásokat! ;)

Új hozzászólás Aktív témák