Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
válasz
Stiegliz #31013 üzenetére
Szeretem ezt az EU gari kifejezést....
Ha az apple.hu-n veszed, akkor beviheted bármelyik Prémium üzletbe tudtommal.
De pl. itt már láttam olyat, h oda volt írva, h EU gari.... rákérdeztem, h akkor ezt h tudom érvényesíteni... erre közölték, h ez simán csak a boltban érvényes garancia... mondom kösz. (A MA egyik partnerüzlete volt ez tegyük hozzá, na mind1.)
De úgy van gyárilag, h ha EU-n belül veszel egy független iPhone-t, akkor az csak az EU-ban garis (tök mind1, melyik ország). -
_ak_
addikt
válasz
Stiegliz #30357 üzenetére
Filóztam rajta, de végül is még az iMessage mellett is van némi értelme. Igaz leginkább, h ha külföldön van az ember.
Ha jól látom viszont a GTA3 árából is engedtek. Meg csak most tünt fel, h nem is olyan régen megjelent a Chrono Trigger is. Bár a szokásosnál húzósabb árral, de aki szereti annak lehet, h így sem drága.
kabalthenbk: nekem azóta ilyen amióta pusholom az üzeneteket, bár szerencsére viszonylag ritka. Sajnos nem tudom én sem, h mi lehet a megoldás, nem rémlik, h állítani lehetne akármilyen kódoláson is.
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
válasz
Stiegliz #26703 üzenetére
Vagy akus tok. De azzal nem ártasz ha lemeríted, (akureset) akár úgy, hogy ki is kapcsol, csak utána érdemes egy snukra feltőlteni 100%-ig az aksít kezelő szoftvert miatt. A rendszer rögziti a töltési ciklusokat. Ha sokszór van 40-30-20%-ról töltve, hajlamos azt venni 0%-nak. Ez már egy örökzöld téma.
[ Szerkesztve ]
-
-
KZP
őstag
válasz
Stiegliz #23589 üzenetére
Az én értelmezésem szerint:
Mo-n vásárolt készüléket nem javítják, cserélik.
USA-ban vásárolt (garis) készülékkel is kötelesek foglalkozni Mo-n, de nem cserélhetik, hanem kiküldhetik az USA-ba javításra. Miután visszaküldik, megy tovább a garancia, de nem indul elölről.
Jól értettem vagy jól értettem?[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz
Stiegliz #23171 üzenetére
de ha pl, nyitva hagyom az otthono wifimet, akkor ne már,h valaki rácsatlakozzon, és azon töltögessen szépen lefele. én fizetek érte. !
1.pl ha én a szomszédod vagyok, akkor mit keres a Te wifi-d az én lakásomba???
2. A saját lakásomba meg csak azt csinálok amit akarok.Maradjunk annyiba ha már nyitva marad valahol egy csap ne legyen már probléma ha valaki csak iszik belőle.
[ Szerkesztve ]
-
greggggg
aktív tag
válasz
Stiegliz #22991 üzenetére
HUTCHDB : ilyen apróságokat nem találok leírva abba sok panaszba amit leírtál, milyen szolgáltatós/független a készüléked, honnan van?
te magad milyen szolgáltató kártyáját használod?
miért nem frissitettél? (5.0.1re felmész wifire és OTA)
volt-e ezelőtt iphoneod? az volt a jbzve? AZT backupoltad-e? és azt tetted vissza (mármint a mentést) az új telóra 4s?16 évesen egy 3310esem és órán nyomtam a snake-et.
[ Szerkesztve ]
-
-
KZP
őstag
válasz
Stiegliz #22530 üzenetére
Én megjátszanám ezt előttük is. Megkérdezném, amikor mész a telefonért, hogy ha szerintük hibátlan, akkor ugye köthetsz rá biztit. És ha utána "véletlenül" történik vele valami, akkor jobb lesz nekik egy újra cserélni? (Esetleg valóban a fogyasztóvédelem szóba hozásával lehet még próbálkozni.)
-
alibaba78
őstag
-
alibaba78
őstag
válasz
Stiegliz #22390 üzenetére
Kommy, Stiegliz: Hat ez szomoru! Stieglitz, nem vagy barom, de en a helyedben elvittem volna ausztriaba, elvegre vilaggarancias termeket cipelsz a zsebedben, majd azzal a kifogassal eltem volna, hogy most itt is maradok a rokonaimnal fel evig. Szerintem csereltek volna. A bolti alkalmazott egyebkent siman beallitja az uj mobilon a regi allapotat. Meg a sim lockot is visszarakja.
-
Fülee1
csendes tag
válasz
Stiegliz #22385 üzenetére
Mondom (ill. írom), hogy nekem azonnal cserélték, és itt a fórumon is többen írták, hogy ez a gyakorlat mostanában. Vagy belefutottál valami hülyébe, vagy egyes boltoknak van ez megengedve, nem tudom. Minden esetre én azért szántam rá magam, mert ezt hallottam (mármint az azonnali cserét), mert hetekig nem tudtam volna meglenni már nélküle.
-
Fülee1
csendes tag
válasz
Stiegliz #22284 üzenetére
A hangerő + gombja nem kattant összehasonlítva a jól működő - gombbal, viszont tökéletesen használható volt, de ez hiba, meg a home gomb szarakodott picit.
De mivel 2 hét múlva lejárt volna a garancia, megérett az idő a cselekvésre.
Amúgy az új példányon észrevettem, hogy nagyon halványan világított a "vaku" led, bár most abbahagyta. Majd meglátjuk mit produkál hosszabb távon.Neked valótlant állítottak, ugyanis nem cserélhet senki semmit semmilyen iPhone-ban Magyarországon hivatalosan, hanem készülékcsere, ha valóban hibás.
-
Xero
nagyúr
válasz
Stiegliz #22077 üzenetére
Az I-Style szervizesétől próbálj kikérni egy írásos véleményt és állásfoglalást a hibával kapcsolatban, és menj be egy másik T-be. Ha kicsit akadékoskodnak, akkor lobogtasd meg a papírost. Ha még mindig nem adják be a derekukat, akkor hívd fel az Apple call centert ott helyben és kérd meg őket, hogy rakják tisztába a dolgokat.
Garantálom, hogy ha más nem a call centeres hívásod után úgy fogják cserélni a készüléket mint a kis angyal!
-
válasz
Stiegliz #21857 üzenetére
Nemtudom, feketém van. Élőben meg kell nézni, az a biztos (régebben 1-2szer besz*ptam,hogy a valóságban más, mint a képeken, azóta inkább amit tudok, élőben megnézem). Youtube is ezért jó, már egy egyszerű kis fóliáról, matricáról is van kicsomagolási, és felhelyezési videó
Pl.: [link] Persze, a fényviszonyoktól függ a dolog, megnézel egy másik videót, ott világosabb...
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
-
Totheground
addikt
válasz
Stiegliz #21703 üzenetére
Az, hogy látodm hogy az üzenetet csak elküldted vagy a másik már el is olvasta-e esetleg épp írja a választ. Mint különböző chatprogiknál.
Ha már kaja, ma olyan, de olyan jó steaket ettem.
Inkább próbálok több zöldséget enni, mint amit az itteni konyha egyébként használ, de néha kell kicsit vétkezni.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz
Stiegliz #21552 üzenetére
Elvileg már megrendeltem itt prohardver aprón, elvileg holnap ( ma ) meg kéne érkeznie postán. 56ezer+postaköltségért. Sajnos i4 nekem drága és a kockaforma miatt nem is tetszik + pl fényképező baromira nem érdekel, kb csak menetrendeket fényképezek vele xD Most 3G-m van, nagyon szeretem minden oké vele, csak bejött egy minimális zseton és gondoltam eladom 40ezerért a 3G-t és közel 60-ért veszek egy 3GS-t. Ez a tervem, de sajnos 4 napja van kint a 3G hirdetésem, szerintem baromi korrekten és még senki felé sem bagózott, de bizakodom
( [link] ) -
-
válasz
Stiegliz #20888 üzenetére
Ja, csak régebben 790/hó volt a fullos az iPhone 4-re, de most felemelték 2590/hó-ra. Valamint, attól, hogy fullos biztosítás, még csomó minden kikötés van, tehát nem lehet olyat, mint amiről regélnek, hogy előttük földhöz vágod, és cserélik (otthon kell, értelem szerűen
).
Nekem is van még vagy 50 napom, hogy eldöntsem, de ennyiért nem fogom igénybe venni, főleg, hogy még 25k az önrész is. Az ördög nem alszik, de eddig is vigyáztam a cuccaimra. Ha mégis kicsinálom, vállalom
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Stiegliz #20839 üzenetére
Simán rá lehet húzni, nálunk nem volt semmi probléma ezzel. Igaz restore nem volt backupból.
Blizz: Nem sima üveglap, az egyben van a kijelzővel, ergó teljes kijelző csere.
hoby36: 4-5e forintért már vannak jó kis routerek, amiket beálítani is egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával