-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Shyciii
veterán
válasz merqree #39363 üzenetére
Azért nem támogatja sok program, mert senki nem tudja garantálni, hogy kapsz olvasási visszaigazolást. Ugyanis állítható a levelező kliensek nagy részében, hogy ne küldjön olvasási visszaigazolást, így hiába állítod be a te programodba, hogy kérsz, akkor se fogod megkapni.
-
aktív tag
válasz merqree #39363 üzenetére
A már korábban [említett] Canary alkalmazás mellett rábukkantam még egyre, amin elérhető az olvasottság visszajelzése:
Ez pedig a letöltés helye: [Newton mail] -
Laslow
senior tag
válasz merqree #39573 üzenetére
Ezek szerint manuálisan kell havonta nullázni?
Utolsó kis apróság, tudom, de lenne mit tanulniuk az Androidtól. Meg ergonómiailag sem nyerő megoldás egy kilométeres lista utàn alulra még értelmes menüpontokat tenni. Eszembe nem jutott volna végiggörgetni.Mindenesetre, köszönöm a segítséget.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
noorbertt
őstag
válasz merqree #39587 üzenetére
Próbáld ki a iCloud -ot tényleg jó.
Vaultwarden (self hosted bitwarden) és másfél éve fizetett bitwarden után mondom.Csak akkor nem opció amikor linuxot használ az ember, akkor bitwarden. Illetve selfhost esetén ha ip+ port a cím akkor lehet zavar az erőben de bitwardennél is volt..
Szerintem ez nem off még
Jah és Win Hello-val megy gépen bár nem tudom hogy az jó e
[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
válasz merqree #39775 üzenetére
Én 3rd party FB appot használok 5-6 éve (droidon meg iOS-en is), de az ugyan úgy a FB authentikációját használja, a FB léptet be. Persze nyilván vissza lehet élni mindennel, de a hivatalos store-ból elérhető alkalmazásoknál, főleg amik évek óta léteznek, nagy a felhasználóbázis stb. kicsi a rizikó.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
contaxg
veterán
válasz merqree #39775 üzenetére
Androidon van olyan launcher ami engedi, hogy a "gyári" Meta app duplán fusson. Nincs harmadik fél, meg gányolás. Egyszerűen rugalmasabb a rendszer.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Jaded
őstag
válasz merqree #39824 üzenetére
Ha lenne egy kis időd, be tudnál avatni hogy mit és hogyan? Épp a Synology Photossal szenvedek, mert a legutóbbi frissítés feltöltené az összes képet és videót a telefonról, de már mentve vannak. Eddig csak az újakat töltötte fel, nem érdekelte hogy a régiekkel mivan
Renault Megane IV Limited
-
aktív tag
-
tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest