-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Olvasom egy oldalon, hogy a Tomb Raider 2-höz van magyar szinkron is. Meg tudjátok erősíteni?
-
chatran
őstag
válasz SpongyaBob #17576 üzenetére
Köszi kedves fórumtárs, látom már ott tartunk, hogy kis senki újoncok próbálnak kioktatni. :
A kérdésre viszont még mindig nem tudom a választ, így azt gondolom az a minimum, hogy a lukra futott zöldfülű fórumtársunk vezeklésként, kipróbálja a játékot és normálisan válaszol a kérdésre. -
chatran
őstag
Sziasztok,
Lesznek, vannak idén is karácsonyi leárazások az AppStore/iTunes-ban?
Tavaly ugye ott volt a Reszkessetek betörők ingyér pl. -
chatran
őstag
Sziasztok,
Van olyan fotós app, aminél be lehet állítani, ha függőlegesen tartom a telefont, akkor is 16:9-es video-t vegyen fel?
-
chatran
őstag
Az milyen pofátlanság már az NNG-től, hogy a megvásárolt Igo Primo Hun+Rom térképei régebbiek mint a mostani szülinapp-ban lévők.
Vagy csak az ájfonosokra sz@rnak magasról és a többi Primo-t frissítik rendesen? -
chatran
őstag
Sziasztok!
Használ még valaki IGO Primo-t? A legújabb NNG térkép az a 2015.06. Viszont az app-ban még mindig a 2014.12 van. Frissíteni se az app-ból se az app store-ból nem tudom.
Miért nem frissítik rendesen? -
chatran
őstag
válasz Mela Kehes #24510 üzenetére
Hm, melyik verziót használod? Nekem a Primo Hungary and Romania van fent, meg a Szülinapp.
-
chatran
őstag
válasz Mela Kehes #24514 üzenetére
Azt hiszem nem jó helyen nézed a térkép verzióját. Amit te írtál az a szoftververzió és a dátuma. A névjegynél menj az Egyebekre majd a Tartalom utána pedig Térképek. Ott van a térképlista a verziókkal.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Korábban használtam egy appstore akciókra kihegyezett app-ot, de úgy tűnik már nem frissítik.
Melyik jelenleg a legjobb ilyen akciókra figyelmeztető app? -
chatran
őstag
Akinek van Flickr az iPadjén nézze már meg nekem legyen olyan kedves, hogy a képei full screenben, pixelesek-e. Akkor látszik a legjobban, ha van nyomtattott szöveg is a képen.
Nekem a feltöltött képek nagy része "recés", olyan mintha kissebb képet nagyítana ki. Ha lementem Flickr-ből a képet a gyári Fotók app-ba, ott már mindegyik éles. Szóval szerintem a Flickr lesz a ludas. -
chatran
őstag
válasz vadászcsiga #25088 üzenetére
Ez is "recés". Akkor a Flickr sz@r.
Köszi -
chatran
őstag
A maps.me a mai frissítésnél kiírta, hogy nem kompatibilis ezzel az iphone-nal (iPhone5). Korábban nem volt ilyen baja. Oké nem frissítem, de a kis 1-es mindig ott marad az App Store ikon-on.
Van rá lehetőség, hogy eltűntessem? -
chatran
őstag
A gyári jegyzetek alkalmazásban egy jegyzeten belül lehet valahogy keresni?
-
chatran
őstag
válasz -secret- #26972 üzenetére
Ahhoz, hogy ez működjön engedélyezni kell valahol a beállításokban, így olvastam valahol.
'leroyclub' fórumtárs megoldása kiválóan működik. Köszi.
Sajna a titkosított jegyzetekben ez sem keres, gondolom biztonsági okokból.Arra esetleg van lehetőség, hogy egy megnyitott jegyzetben keressek?
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Apple TV-s kérdést melyik fórumban tudnám feltenni?
Az a problémám, hogy már egy ideje az Apple TV HD (1080p)-n a Youtube nagyon alacsony felbontást használ. Youtube appon belül nincs felbontás állítási lehetőség. Be lehet valahol állítani a Youtube felbontást?
KÖszi!
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Egy vércukormérő appot szeretnék letölteni iPhone 8-ra. Sajnos régiókorlátozott app, a hazai App store nem is listázza. Hogyan tudnám feltenni a telefonra?
Ezt a leírást végigcsinálhatom, nem fog tiltani az Apple?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Total Commander
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programozás topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest