-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz ittakary #3385 üzenetére
Bár engem nem érint, mert US accountot használok 3G óta, de ez engem -#&@- kiborít.
Nem elég, hogy a forint árfolyamgyengesége végett is mi szívunk (nem picit), ill. az adók mértéke végett is (nem picit), de hogy még az EUR-ban lévő árakat is feljebb nyomják nálunk, az már felháborító.
Lehet megérne egy odaszurkálást az EU-hoz..
Minek a közös valuta, ha egyes régiókban nem ugyanannyit ér.Biztos benne van a szerződésekben, hogy az Apple úgy változtat, ahogy akar
de ha ők úgy is EUR-ban kapják a cash-t, akkor nem tök mindegynek kellene lenni, honnan is vánszorog a pénzmag? Ez úgy lett volna fair, ha egységesen emelik az EUR-os store-ok árait.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Blyan
félisten
-
pinnacle
nagyúr
válasz ittakary #4376 üzenetére
Köszi! Itt már voltam, de ezt a linket nem találtam. Végül telefonon megmondták.
-
Enjoy
addikt
válasz ittakary #4719 üzenetére
iOS app-en belül sajnos nem lehet mappát megosztani.
Nekem legalábbis elkerülte a figyelmemet ez a lehetőség
Csak külön fájlokhoz lehet linket generálni, de ugye csak egyesével...Desktopon viszont lehet mappát is linkelni.
Van rá tucat megoldás, amennyiben gépen lévő tartalmat akarok megosztani, akkor így szoktam:
Linkha pedig iPhone tartalmat akarok, akkor dropbox app-ben csinálok foldert, feltöltöm a tartalmat, végül pedig iOS Safariban lépek be a Dropbox asztali felületére, s generálok ott linket.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
nord_
veterán
válasz ittakary #4918 üzenetére
Kipróbáltam. Annak jó, aki - annak ellenére, hogy egy iPhone-t képes megvenni - már sajnálja a pénzt normális adatcsomagra. A kevesebb adatfogyasztásért cserébe undorító módon belassul a sebesség, láthatóan később tölti be az oldalakat. Mint amikor egy i5 hirtelen visszalassul a 3G szintjére. Reggel föltettem, este már nem volt a telefonon.
Szarrágó app.Szerk.
Magyarósi Csabáról és a blogjáról amúgy is megvan a véleményem, most sem hazudtolta meg önmagát. Három kategóriába tartoznak a cikkei, ez éppen az, amikor lényegi infót nem ír le.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz ittakary #4924 üzenetére
Nemrég váltottam a T-ről, egyelőre nem érzem azt, hogy k*cs*gebb brigád lenne (majd ha jön a számla )
bull84ghia: most nekem sem megy valamiért, pont azután néztem, miután leírtam. Se belépni nem tudok, se semmi. Eddig mindig ment, meg szoktam nézni, hány ingyé' sms-em van még, meg ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Möhe
addikt
válasz ittakary #4944 üzenetére
Mivel még nem volt pénz a kártya nélküli us-accomon és tudom hogy milyen az epöl felfogás fejlesztői szinten, ezért kérdezem ,hogy ha van 10$ már az us accon akkor abból 20 lesz és nem csak max 10 dodót tudok elkölteni egyszerre. Ezért kérdezem,józan paraszti ésszel persze eszembe sem jutna feltenni a kérdést,de mivel olyan terméket vettem olyan gyártótól aki minden szabványra s*arik......
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #5090 üzenetére
A sima Angry Birds Rio is ingyenes, tehát az iPhone-os verzió
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
penge111
addikt
válasz ittakary #5389 üzenetére
Hitelre semmit sem veszek, elég sokat üzletelek hardverekkel, így lett ipad 4-em és sok egyéb cuccom, amit a nagyszerű fizetésemből sohasem valósítottam volna meg. Az ország meg nem miattam, tart itt ahol tart szerintem. Kérlek ne minősíts látatlanba, én se minősítelek téged
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
sirszevenap
addikt
válasz ittakary #5389 üzenetére
Nos. Ez igen csúnya volt véleményem szerint. A warez miatt tartunk ott, ahol? Akkor ilyet kijelent azt kérem(!) soha de soha ne JB-elje a készülékét! SOHA! Kíváncsi lennék én, hogy amint lehetőség nyílik rá, hányan fogják egyből feltörni a készüléküket.
Hozzáteszem, eddig mindig JB párti voltam , viszont most biztosan nem fogom jb-zni a telefonom. De hozzáteszem, hogy ennek ellenére, gyűjtögetek (gyűjtögettem amíg adott valamit) FMA-n illetve egyéb helyeken. Mert ahol lehet, spóroljon az ember.
Attól , hogy te veszel egy Gamer gépet, meg is veszel hozzá minden játékot amit szemed,szád kíván? Vagy xbox, ps esetében ugyan így? Kétlem...
Ne haragudj meg, de látszik, hogy nem voltál abba a helyzetben amikor azt számolgatod, hogy: Már csak 10 ezer forintot kell gyűjtenem és megvan! Már csak 5 ezer! És így tovább. Mert gyerekkoromba nekem nem adtak meg mindent amire kinyitottam a számat így ÉPPEN kigyűlt a pénz az áhított dologra. Ami példa kedvéért legyen egy iPhone. Épp megvan rá a pénz, innen , onnan, de még mondjuk tanulsz közép iskolában, egyetemen, főiskolán és nincs kereseted, akkor miből veszed rá az appokat?Több kategória van. Vannak akik összeüzletelgetik maguknak az ilyen luxus cikkeket, mint pl az iPhone , iPad etc.. Meg vannak azok, akik lépést nem tesznek érte, hanem anyuci, apuci vesz nekik mert (legtöbb esetben) pökhendi sz@r emberek voltak csak a szülőknek nyalnak, ők pedig elfogultak és mindent megadnak a kicsikének!!!!
Nos, Nyilván akik összeüzletelték és örülnek neki mint majom a farkuknak, azok jobban meg is becsülik azt. Na de ez nem ide tartozik. Lényeg a lényeg, hogy ők próbálnak majd ezen felül nem költeni, mert nem csücsülnek milliók a számláikon.
Inkább tartozok ebbe a csoportba, mint az elkényeztetett tinik körébe, akik "ANYU ÁFÓN KELL !" csatakiáltásra már a zsebükben tudják a telefont.
De egyébként ami nagyon kell azt meg veszem kpra is. Ilyen volt a Fifa13 , NFS MW például. Azt rögtön megvettem. JB-vel csak annyit érnék el, hogy ha kell ha nem alapon minden rajta lenne a telefonomon , a bőség zavara miatt.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
válasz ittakary #5395 üzenetére
Ne érts félre!
1. Általánosságban mondtam pl a pc játék témát is. Nem te voltál a célpont! Nem mondok személyes véleményt senkiről, míg nem tudom a hátterét, nem ismerem őt!
2. Egyáltalán nem hiszem azt, hogy ilyen lennél. Megint csak általánosságban beszéltem, de ez látszik is szerintem!
3. Nem neveztem az üzletelgetést munkának. Értsd úgy, hogy van egy alap kereset, legyen az magyar ÁTLAGBA(!!!) 130 ezer forint és ebből nem jutna 200ezres telefonra, akkor kamatoztatja az illető az "üzleti" készségét és a neki már nem szükséges dolgokból összeszedi rá a pénzt!4. pontba meg teljesen egyezünk , ugyan ezt mondtam én is!
ui:. A "testvírem" jelzőt meg nem tudom eldönteni, hogy szarkazmusból (mert netalántán láttad, hogy nem budapesti vagyok), vagy csak szimplán poénból szúrtad a monológod elejére!
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
Zoona
aktív tag
válasz ittakary #5395 üzenetére
Tyűűűűűűű de sok játékod van Steamen grat
OFF:
Nemtudom, engem ami tényleg érdekel azt megveszem pl. amikkel játszom azok Diablo 3, League of Legends (oké, h ingyenes de költöttem a benne levő dolgokra ) CS:GO néha, vagy a WoW volt ilyen. De ugyanakkor töltök le játékokat is, ami annyira nem érdekel de 1x végigtolom - az utóbbi időbe csak a CoD - BO 2 volt ilyen - . Anno a telefonom is Jailbreakelt volt, és ha ki jön a 6.1 biztos hogy az lesz, viszont főként a Tweakek miatt, ( Zephyr tweak pl. szerintem az egyik legjobb ami létezik, meg persze az SBsettings ). Esetleg 1-2 appot kipróbálok a JB-kapcsán, de ha tudom, hogy használni is fogom folyamatosan akkor meg is veszem - de így sokat spóroltam meg rengeted To Do illetve Calendar appal, de mindig rájöttem, hogy jó jó de a gyári a legjobb, legalábbis számomra a többi csak csicsa...
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Xero
nagyúr
válasz ittakary #5814 üzenetére
Én Awesome HUD-ot használok (van fizetős verzió, de ugyan azt tudja mint a free, csak az iap már benne van), bár az iPhone OS 2-es időkben volt egy másik app-em ami mért gyorsulást meg minden kutya fülét, de azt már régen elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest