Új hozzászólás Aktív témák

  • SidCorky

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne hozzátok pár kérdésem az iPad-el kapcsolatban :)

    - "Virágbolti" HD filmeket mennyire bonyolult lejátszani iOS-en, JB nélkül, felirattal?
    - A retina kijelzőn mennyire néz ki csúnyán a HD vagy az alatti film/YT-videó? Egy Tab S-en próbáltam HD videót nézni egy kiállított darabon, de borzalmasan csúnya volt, sokszor előflrdul hogy valamiből csak kis felbontásút találok és nem szeretnék ezért gagyibbat venni. Esetleg ha valaki egy fotót tudna lőni arról, ahogy egy ilyen felbontású vidit néz iPaden azt megköszönném :)
    - Van olyan számológép app iPadre ami tud függvényeket rajzolni, eltárolni a számolásokat, stb? Androidon az Algeot használom, ilyesmit keresek
    - Van olyan zenelejátszó (vagy a gyáriban erre lehetőség) amiben kézzel, csúszkákkal tudom állítani a hangszínt?

    Egyelőre ennyi. Évek óta Androidot használok, és tetszett az iOS, csak nem tudom hogy a zártság mekkora hátrány lenne számomra. Nyáron beruházok egy Air 2-re, leginkább filmnézésre, dokumentumok szerkesztésére/olvasására (és hasonló sulis dolgokra), Youtubeozásra, böngészésre és fotószerkesztésre lenne használva.

    Szerk: Mégegy kérdés: YouTube-ról tudok letölteni videót/hangot valahogy iOS-en? Droidon erre van a TubeMate, ki lehet választani a felbontást is, hiányozna valami ilyesmi...de nem olyan fontos.

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

Új hozzászólás Aktív témák