Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz B.Ricsike #23092 üzenetére

    Azt szokták emlegetni, és nagyon egyetértek benne, hogy amikor ügyféllel tárgyalsz/beszélsz és szükség van valamilyen gépre: (net, excel, mail, etc. miatt), szóval pont nem elég a papír, akkor nem emel falat közétek, mint egy laptop függőlegesen álló képernyője. Nem töri meg úgy a beszélgetést a kezedben egy tablet, mint amikor eltűnsz egy kijelző mögött. De ez humán vagy emberrel foglalatoskodó munkakörökben (pszichológus, jogász) lényegesebb.

    A gyors (kvázi azonnali) reakcióidőt szeretem a legjobban, azt, hogy van a tabletemben sim, nem kell netet megosztogatni, ami sajnos a macbookomra nem igaz, akkor sem, ha pillanatok alatt magáhpz tér és "tudok netet csinálni".

    Küldöm az adatot, itthon már készül is, aminek kell - egy energetikai tanúsítvány el tud készülni nagy vonalakban, ameddig az ügyfélnél vagyunk. Ugyanez papírral nem igaz. Persze azt is le lehet fotózni, de vagy el tudja nélkülem olvasni, aki feldolgozza, vagy nem. Eleve a papír sokkal nagyobb, fújja a szél a terepen, kell alá valami kemény, kell hozzá toll, amit vagy elhagyok az első vizszintes felületnél, ahová leteszem vagy nem, de akkor a másodiknál tuti.

    iPad egy jó tokkal (én UAG-t szeretek használni terepre) abszolút veri nálam a csak papírt.

    A belenagyításról, prezentálásról nem is beszélve.

    Van, amikor csak betekintésre kapok meg dokumentumokat a helyszínen, azonnal szkennelem be. Se papír, se laptop nem tudja. Telefon igen, de azon meg alig látom, hogy mit csinálok.

    Semmiképpen sem ördögtől való. A gépemet nem váltja ki, de nem megyek nélküle sehová.

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák