Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz ittakary #16206 üzenetére

    amióta a Konstantin átvette a cikk írást, elképesztő sokat romlott a minőség, ez pedig már régóta tartó tendencia. pedig anno elég jó kis hely volt az oldal, még HáAndrás is hozott cikkeket. nem is tudom, talán 3 éve nem jártam az oldalon.

    kicsit kesze-kuszának tűnik nekem amit az apple csinál az iPad szériával, már a 3-as minit sem tudtam hova tenni, kapott touchid-t meg új színt, amúgy egy az egyben a kettes mini volt, majd jött a négy ami határozottan frissült, most meg igen csak beérett a frissítés és sehol semmi. szerintem simán jönnie kellene egy pro verziónak ahogy a nagyobb típusnál is van ilyen opció, tehát 4 hangszóró meg az új technológiás kijelző, A9 proci, kamera. ezzel megugrana az ár, de akkor csinálják azt mint a másik vonalon, hogy az előzőt (mini4) hagyják piacon.
    értem én valamennyire a mostani új iPad-et, hogy elérhetőbb az ár, viszont gyengébb, mert a pro még ott marad lehetőségként, csak fura ez, hogy jön egy új dolog, és gyengébb.
    ott tört meg a dolog amikor kijött a 3-as iPad, és vastagabb lett, mint a kettes. a hw sem bírta a kijelzőt, ahogy ez történt a 13-as első retina mbp-nál. tök jó lenne olyan sorozatot látni, ahol tényleg mindenben jobb, vagy legalább nem rosszabb az újabb modell, így a vásárlónak nem kell infót szereznie; kijött az új? oké, az jobb, mint ami volt. buy it!

    van piaca a mininek. vagy nincs? ha megcsinálják pro-ra, megint lesz.
    írok egyet Timnek ✌🏻

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák