Új hozzászólás Aktív témák

  • justaview

    őstag

    válasz Ragnar95 #12392 üzenetére

    Értem, köszönöm! :)

    Közben végrehajtottam a frissítést 9.3.1-re.

    Az eredmény: Az iPad3, ami eddig sebes volt, mint a villám, és számomra a gördülékenység mintaképe, Most olyan szánalmasan akad, és gondolkozik egyes lépéseken, mint egy 3 éves, alsó kategóriás android telefon.

    Röcög még a beállítás menü görgetésénél is. Sokszor kétszer kell elhúznom az ujjamat ahhoz, hogy egyszer észrevegye, és végre lapozzon arrébb a képernyőn egy oldallal. Ha megnyitok egy alkalmazást, eddig azonnal megnyílt, még ha akkor nyitottam meg először a bekapcsolás után, akkor is. Most gondolkozik 2 másodpercet úgy, hogy néha nem tudom, rosszul nyúltam-e hozzá a kijelzőhöz, vagy mi történt.

    Soha nem gondoltam volna, hogy az Apple képes ráengedni a szoftver frissítést egy olyan készülékre, ami ezt nem igazán bírja. Emellett az is érthetetlen, hogy egy nem gyenge hardverrel megáldott készülék hogy akadhat egy olyan újabb oprendszertől, amit maga a gyártó fejleszt?

    Ha pedig így akarja újabb készülék vásárlására ösztönözni a felhasználóit, az ilyen prémium kategóriás termékeknél elég aljas húzás.

    Persze ez a dühöm nem Neked szól! :N

Új hozzászólás Aktív témák