- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Windows 11
Aktív témák
-
evike70
csendes tag
segítség!
Van 1 inviteles mail címem.Hol tudok belemenni???
Mert az invitel oldalán nem találom. -
cherockee
aktív tag
volt időm megkeresni az invitel oldalán a tech.referens email cimét, irtam neki, kb 5 perc mulva jött a válasz, lehet autoforwardot kérni, irom neki a 2 mailcimet, meg azt hogy maradjon e másolat a fiókban. Kellemesen csalódtam.
topic zárható, megoldás megtalálva.
u.i.: szálka a szememben hogy mégcsak az előfizetői kódómat se kérte, ergo lazán más nevében is beszélhettem volna. De ettől függetlenül kellemes hogy ilyen egyszerüen meg lehetett oldalni. -
cherockee
aktív tag
használtam eddig. de felépiteni egy spamszűrőt, egy progit ami jelzi ha jött mail, meg mindent beállitgatni, figyelni a routerre....egyszerübb ha a google talk-ot feltelepitem, messengerezésre joo ez, jelez mailokat, gmail webes felülete meg spam-et szür (megjegyzem nagyon jool, nálam eddig 90%át kiszedte és nem lőtt túl a célon), kényelmes felület, és ennyi.
szóval nem alternativa kell, de kösz. -
-
cherockee
aktív tag
hogy lehet az invitel (akár más szolgáltató) webes felület nélküli mail fiókját átirányítani? értem én ez alatt azt hogy mondjuk ssh-val (ahhoz se értek, szóval ha sshval lehet, valaki irja már meg hogyan) parancsolok a postafiókra hogy gmailes cimemre azonnal mindent átküldjön ami jön. és törölje is az inviteles dobozból.
előre is kösz az infokat
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Old Skies teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest