Aktív témák
-
evike70
csendes tag
segítség!
Van 1 inviteles mail címem.Hol tudok belemenni???
Mert az invitel oldalán nem találom. -
cherockee
aktív tag
volt időm megkeresni az invitel oldalán a tech.referens email cimét, irtam neki, kb 5 perc mulva jött a válasz, lehet autoforwardot kérni, irom neki a 2 mailcimet, meg azt hogy maradjon e másolat a fiókban. Kellemesen csalódtam.
topic zárható, megoldás megtalálva.
u.i.: szálka a szememben hogy mégcsak az előfizetői kódómat se kérte, ergo lazán más nevében is beszélhettem volna. De ettől függetlenül kellemes hogy ilyen egyszerüen meg lehetett oldalni. -
cherockee
aktív tag
használtam eddig. de felépiteni egy spamszűrőt, egy progit ami jelzi ha jött mail, meg mindent beállitgatni, figyelni a routerre....egyszerübb ha a google talk-ot feltelepitem, messengerezésre joo ez, jelez mailokat, gmail webes felülete meg spam-et szür (megjegyzem nagyon jool, nálam eddig 90%át kiszedte és nem lőtt túl a célon), kényelmes felület, és ennyi.
szóval nem alternativa kell, de kösz. -
-
cherockee
aktív tag
hogy lehet az invitel (akár más szolgáltató) webes felület nélküli mail fiókját átirányítani? értem én ez alatt azt hogy mondjuk ssh-val (ahhoz se értek, szóval ha sshval lehet, valaki irja már meg hogyan) parancsolok a postafiókra hogy gmailes cimemre azonnal mindent átküldjön ami jön. és törölje is az inviteles dobozból.
előre is kösz az infokat
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Kutya topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest