- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Gergello
addikt
Adatforgalmat meg lehet nézni az Invitel oldalán ? Hálózatoknál csak az aktuális router tárcsázás utánit látom, de engem a havi érdekelne.
-
Gergello
addikt
Nektek amíg nem emeltek normális volt a net? Én már lesz.. az emelést. Nálunk feleznek,1mbit-> 200-500 kbit, 200as ping, packets loss is magas. Nem tudom mi lesz itt emelés után , talán majd eljön a 4mbit fele , akkor talán használható lesz.
-
Gergello
addikt
Viszont legalább már van hivatalos infó az Invitel területén történő emelésről.(Gondolom ez üzleti ügyfelekre egyaránt vonatkozik) -
Gergello
addikt
Csak a szokásos, nálam 1M->512 lett. De mostmár nagyon elegem van felhívtam a 1445(hiba bejelentőt) ahol azt tanácsolták futtasak egy tesztet az oldalukról, invitel.speedtest.net és küldjem el a helpdesknek emailben. Megtörtént, hetek óta ez megy, ha nem változtatnak vmit -> fogyasztóvédelem. Jövő havi számlát befizetni? ugyanmár cöcöcö......
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
Legalább látom, hogy nem csak én vagyok így ^_- (Amúgy: új híd, szegedi hídfő...)
-
Gergello
addikt
ez egy vicc, remélem az emelés részéből is látok vmit ^^
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest