-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Ezt honnan veszed? A 10Gbit fejlesztése látszólag beállít mint a szög. Tavaly év végén jött a hír, hogy év elejétől érkezik a fővárosban, majd fokozatosan másutt is. Ehhez képest még sehol nincs, és akárki kérdezte, az ügyfélszolgálat is csak hablatyol róla, de semmi konkrét infó nincs.
-
kopi72
aktív tag
HEHEHE! en mar 1z 1x vegigjartam!.. lemondtam minden elofizetest, kaptam huseg nelkul 30/10-et 4500ft-ert :-) Kervenyeztem, h mert legalabb 120Mbit van nalam, mivel 3 HD tv boxom is volt, basztak odaadni azt a savszelesseget hozza... Szoval az lett, h januartol bekotottem a pr telecomot, foldkabel ez is, es szepen jon a 499Mbit rajta, up 20Mbit.
mindezt valami 5800 ft -ert kb... Es az a vicc, h januar ota meg sem szakadt... szoval papa Invitel hetfotol! -
Érdekes ez a 100/10-es vdsl csomag. Korábban ilyen nem volt (legalábbis mikor én előfizettem) a 60/7,5 volt a max, arra is fizettem elő annó. Nálam simán menne pedig, jelenleg is a vonali sebességem:
Attainable Rate(Up/Down) 53453/135100 kbps
Végülis nem gond, mert bőven kapom a sávszélt így is, jó közel van a dslam.
-
Lajosnagy17
senior tag
Sima SZIP az azt jelenti, hogy a SZIP projekt keretében melyik szolgáltatók nyertek pályázatot és mit vállaltak. Ha van információ a településről, hogy a fejlesztés elkezdődött, például az engedélyezés, akkor átváltom a jelet egy körre csillaggal a közepén.
A Telekom által megnyert pályázatok a SZIP_TELEKOM alatt található.
Az "Egyéb szolgáltatók hálózati fejlesztése" alatt is találsz fejlesztéseket, sokszor azok is SZIP fejlesztések, de még nem értem rá teljesen összefésülni.
-
Martin Eden
tag
Hát nálam 30 megás net mellett a sport 1/2 például olyan 4.5 mbit/s (full HD) és eléggé blokkosodik, a digisport 2 meg ugyanennyi bitráta és csak 720p, de még így is jobban néz ki érthető okokból. Azt leszámítva hogy folyamatosan 1-2 sornyit ugrál a kép le-föl, feltehetően a felbontás csökkentésénél csúszik valami félre, ha többet nézném talán jeleztem is volna már nekik. Az M4 meg pár száz kilobit/s-kel több talán.
De említett csatornákból láttam már 7-8 mbit/s-es adást is IPTV hálózaton, csak épp nem a saját boxaimon sajnos, az már egész tűrhető volt. Bár anno emlékszem, amikor még UPC-s voltam, a sport 1/2 SD adása jött ugyanennyivel (dvb-c-n) náluk... -
Ted_Beneky
senior tag
Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- No Voice in the Galaxy
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- eFootball
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- 3 AZ 1-BEN magsafe fekete vezeték nélküli töltőállomás 15W
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- AMD Phenom II 965 X4, 8 GB DDR3, 2x 500GB HDD, Nvidia 9600GT komplett asztali PC eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16 GB GDDR6X - 1,5 év gari !
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest